Українська Манітоба
-
Відповідно до Глобального індексу якості життя шість міст Європи та три міста Канади отримали найвищі рейтинги за такими показниками: стабільність, охорона здоров'я, хороша освіта, культура, приємний клімат, та зручність інфраструктури. Топ 10 міст з найкращою якістю життя: 1. Відень, Австрія 2. Копенгаген, Данія 3. Цюріх, Швейцарія 4. Калгарі, Канада 5. Ванкувер, Канада 6. Женева, Швейцарія 7. Франкфурт, Німеччина 8. Торонто, Канада 9. Амстердам, Нідерланди 10. Осака, Японія 10. Мельбурн, Австралія The Global Liveability Index 2022 pages.eiu.com/rs/753-RIQ-438/images/liveability-index-2022.pdf #canada #канада #життявканаді #українцівканаді #імміграція
-
багато українців знімають також в Озборн, Маленька Італія. Там недорого і досить непогано. Ми знімаємо біля університету Манітоби - 15 хв. пішки. до 1000 долл з інетом + все включено. теж дуже гарний район - поруч два парки, річка. зручно - ходить часто і постійно швидкій автобус blue і ще багато різних маршрутів. краще ще пошукайте - можна щось знайти по ціні Даунтауна, але у кращому районі.
-
Я не буду сперечатися. Можливо ви праві.
-
Ми на Garry знімаємо , тут дуже багато українців живе
-
Тут ключовий момент -" 6 років тут " Я як новоприбулий не можу одразу скористатись всіма плюсами життя в Канаді. І для ренту мені найдоступніше ( і найбільш зручне) житло в даунтаун. Звісно не збираюсь залишатись в центрі на дуже довгий термін...але для початку думаю потерплю
-
а я ось після двох місяців проживання задумалася. тільки не в самому Даунтауні, а десь в Озборн Віллидж, щоб можна було пішки через мост вже бути в Даунтауні. Гарне автобусне сполучення, варіанти роботи часто в Даунтауні пропонують, курси англійської там же, тому можна жити не в центрі, а поруч. Якщо без дітей, то можна подумати над варіантами.