Українська Манітоба
-
canada.ambrosia.ca/products/thyme?variant=40693531574446¤cy=CAD&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&srsltid=ASuE1wSdniF_A-TgGE0KUXyG4X1H7DL6Vdd2ERY1JA-DDhiDF1fpJiScbls
-
Та посилання ж вище 👆👆👆 Це ж і є Чебрець.
-
А я фанат😏 Чає має бути strong 😂😜
-
Так 220 грам же
-
Маю питання:) Якщо є відповідь, то буду дуже вдячна. Чи можна з Европи через звичайну пошту відправити блок цигарок. ( ще в посилці будуть речі, не самі цигарки).
-
не знаю, але думаю, що це не зовсім законно, адже це акцизний товар.... можуть виникнути проблеми....
-
Правила ввезення Без мита в Канаду можна ввозити 200 сигарет, 50 сигар або 910 грамів тютюну, 1,1 л міцного алкоголю, пива - 8,5 літрів. Подарунків при перетині кордону може бути на загальну митну вартість 300 доларів. Будь-які речі для особистого користування можна ввозити в обсягах, необхідних для особистих потреб (в такому випадку вони не обкладаються митом). Знайшла таке. Ось і запитую! Можливо вже хтось відправляв і знає що до чого🙏
-
Просто, якщо це дотично літака, то там можна хоча б бачити хто їх перевозить, а в випадку з поштою, то в такий спосіб і діти могли б замовити цигарки з України :) ТО му для мене логічно, що це буде заборонено, але це лише моя думка
-
На скільки розумію, мова про літак.