Українська Манітоба
-
А я фанат😏 Чає має бути strong 😂😜
-
Так 220 грам же
-
Маю питання:) Якщо є відповідь, то буду дуже вдячна. Чи можна з Европи через звичайну пошту відправити блок цигарок. ( ще в посилці будуть речі, не самі цигарки).
-
не знаю, але думаю, що це не зовсім законно, адже це акцизний товар.... можуть виникнути проблеми....
-
Правила ввезення Без мита в Канаду можна ввозити 200 сигарет, 50 сигар або 910 грамів тютюну, 1,1 л міцного алкоголю, пива - 8,5 літрів. Подарунків при перетині кордону може бути на загальну митну вартість 300 доларів. Будь-які речі для особистого користування можна ввозити в обсягах, необхідних для особистих потреб (в такому випадку вони не обкладаються митом). Знайшла таке. Ось і запитую! Можливо вже хтось відправляв і знає що до чого🙏
-
Просто, якщо це дотично літака, то там можна хоча б бачити хто їх перевозить, а в випадку з поштою, то в такий спосіб і діти могли б замовити цигарки з України :) ТО му для мене логічно, що це буде заборонено, але це лише моя думка
-
На скільки розумію, мова про літак.
-
Я не проти.
-
Я про такі випадки не чув. Літаком знаю що можна взяти з собою блок цигарок, але то ж треба домовитися з кимось хто буде летіти заздалегідь. Як добре що я не палю 😜😜😁 Мені зовсім незрозуміло, як пачка цигарок може так людським розумом крутити, щоб люди готові були на все, лиш би отримати хвилину нікотининового "кайфу" 🤯🤪
-
Якби ж знати лише де)? Де у Вінніпезі можна попити нормального чаю ?) Чи лише купити і попити вдома?)
-
А у індусів купувати не пробували, по 5 доларів за пачку?)