Українська Манітоба
-
Я не буду сперечатися. Можливо ви праві.
-
Ми на Garry знімаємо , тут дуже багато українців живе
-
Тут ключовий момент -" 6 років тут " Я як новоприбулий не можу одразу скористатись всіма плюсами життя в Канаді. І для ренту мені найдоступніше ( і найбільш зручне) житло в даунтаун. Звісно не збираюсь залишатись в центрі на дуже довгий термін...але для початку думаю потерплю
-
а я ось після двох місяців проживання задумалася. тільки не в самому Даунтауні, а десь в Озборн Віллидж, щоб можна було пішки через мост вже бути в Даунтауні. Гарне автобусне сполучення, варіанти роботи часто в Даунтауні пропонують, курси англійської там же, тому можна жити не в центрі, а поруч. Якщо без дітей, то можна подумати над варіантами.
-
Якшо без жартів ..то знайдеться як десяток людей з негативним досвідом ренту в центрі, так і буде чимало з позитивним ... Все індивідуально. На мій погляд, якщо мужчина один ,чи сім'я без дітей - можна спробувати. А от якщо діти - я б не ризикнув
-
Я дуже радий що є чисто Українська група а то в Бухаресті заговорив українською то на мене подивились як ленін на буржуазію ще перепитували а шта ві сказалі я вас непанімаю, в ту мить стало якось не по собі вроді з України а мови незнають чи то спеціально так 😔
-
Хтось може підказати, де купити нормальний робочий кнопочний телефон. Всі привезені з України не працюють. Про смартфони не питаю - з цим тут все ок. Потрібний саме бабушкофон, щоб працював в Канаді. Тільки прошу написати тих, хто купляв тут подібні. Чому у багатьох тут не працюють привезені телефони? інші налаштування?
-
Давайте тільки сьогодні не довго..мені в 10:00 спати йти..