Українська Манітоба
-
Хоча було, що понтувався і навмисне на бруківку кидав - також норм
-
Спеціально не тестив, але з рук падав більше десяти разів і телефон цілий, а чохол вже покоцаний десь за три роки мабуть
-
На падінях витримує? Вже тестили з 2 метрів?)))
-
До речі, якщо братимете, то захисну плівку можна зняти, розігрівши її звичайним феном - мені на дотик оригінальне скло приємніше, до того ж воно захищене піднятими рамками чохла, тому я спокійний
-
Sounds good for me 😊
-
В різних універах/коледжах є різні програми, деякі викладають виключно онлайн/дистанційні курси. Треба дивитись у конкретних навчальних закладів. Athabasca University це виключно онлайн університет, але legit і визнаний. Зазвичай в транскрипті буде написано що предмети викладались онлайн/дистанційно. Кругом де є сенс навчатись будуть вимагати певний рівень мови. Якщо ніякого рівня мови не вимагають — тікай звідти. На заявку на ПР дистанційна освіта дає поінти, як мінімум по цій програмі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/economic-classes/federal-skilled-workers/selection-criteria-education.html
-
Maybe later 😒Май інгліш нот вері гуд 🙈
-
#навчання Я писала що тут безкоштовне дуже потужне навчання є , якщо у вас є ідея стартапу! Дуже крутий лектор з Торонто в якого декілька ведучих бізнесів і дуже крута школа у вініпезі. Навчання англійською, у вечірній час два рази на тиждень. На подобі МВА Якщо комусь цікаво- пишіть у приват, розкажу деталі
-
Ділюсь досвідом за навчання якщо у вас є ваша ідея
-
Щось не зовсім зрозумів, чи ви шукаєте ідею стартапу або пропонуєте навчання та гарного лектора?
-
А яка температура води? Я не зміг нагуглити
-
Всім рекомендую хоча б раз на літо поїхати у Steep Rock. Вода чудесна, мілка, чиста.
-
Як в Азовському морі у липні. Десь точно є 24 градуси
-
В залежності від startup, є також їхні гранти, акселератори і тд. Також можу розказати якщо цікаво;-)
-
У вівторок буде безкоштовний вебінар на цю тему саме по провінції Манітоба fb.me/e/3EfIuKxFr
-
Саскатун беріс
-
Біля берега вода десь 26-27 градусів.
-
@tanyapoison твої ягоди показують 👀
-
Навіть не чув такої назви. Saskatoon berries , так її називають у Манітобі та Саскачевані
-
Ця ягода має назву "ірга". В Україні зустрічається тільки в одному селі Вишгородського району...її там звуть "кучмера"...я виросла на цих ягодах, і навіть не думала що в Манітобі їх так багато
22 Jan 2023, 08:02
67602/230296
about an hour ago