Українська Манітоба
-
Ця ягода має назву "ірга". В Україні зустрічається тільки в одному селі Вишгородського району...її там звуть "кучмера"...я виросла на цих ягодах, і навіть не думала що в Манітобі їх так багато
-
Значить моє село дитинства - вже не єдине місце в Україні для цих кущиків :-) хто ж знав...що я все дитинство їла ягоди канадського походження... а зараз, в дорослому віці, їм все канадське...життя крутить....
-
В Україні зростає три види: Amelanchier canadensis — ірга канадська (інтродукований), Amelanchier ovalis — ірга овальна, Amelanchier spicata — ірга колосиста (інтродукований)[1].
-
Подскажите как связаться с ircc по поводу снятия ограничения с разрешения на работу. Уже 2 месяца заявка висит.
-
Привет. У кого есть принтер? Нужно напечатать 200 листов цветной печати
-
Наберіть гарячу лінію і будьте готові надати свій UCI +1613-321-4243 www.international.gc.ca/world-monde/issues_development-enjeux_developpement/response_conflict-reponse_conflits/crisis-crises/ukraine.aspx?lang=eng
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/client-support-centre.html
-
Привіт! Підкажіть будь ласка в який термін перераховують 3000 долларів допомоги? Пройшло більше тижня та нічого,треба хвилюватися чи це нормально,треба чекати?
-
Привіт. У кого є принтер? Потрібно надрукувати 200 листів кольорового друку. Пропала дочка, однієї дуже доброї людини
-
А ти кажеш смородина-смородина 🤪
-
В цьому чаті тільки укр. чи англ. мова
-
Як це для першого внеску на іпотеку не підходять гроші заналічку, що за дурня , де брати підтвердження, коли це моя заначка ще з України?
-
Будинок для оренди. Кілька хвилин пішки до школи. Чудовий район. Розглянемо звернення від українців, які прибули за СUAET. Оголошення та деталі тут www.facebook.com/marketplace/item/840863497326022/
-
1-2 тижні
-
Можливо виставіть оголошення про пошук дитини?
-
Увага! Нічого не питайте, сама не знаю. Але як факт: починаючи від завтра готель Хілтон не надаватиме харчування. Послуга харчування буде доступна тільки для тих, хто живе в готелі Хілтон (доставлятимемо до кімнати), та у готелях вашого проживання залежно від готелю.
-
Отакої, мабуть запровадили обмеження, бо дехто аб'юзили систему й не усім мешканцям готелю їжі вистачало
-
Доброго вечора! Є свіжа рибка: сом, щука,сильвер бас. Також копчена, та солона. Хто зацікавився - пішить в л/с.
-
Раніше у нас міг їжу отримати кожен бажаючий українець
-
Логічно, а хіба раніше не так було? У нашому готелі приблизно так і було - треба було прийти і самостійно забрати їжу назвавши номер кімнати
22 Jan 2023, 08:02
67621/230571
6 minutes ago