Українська Манітоба
-
Зараз? Чи взимку? Зараз немає прямих рейсів, не сезон. Але якщо готові з пересадками, то redtag.ca хороший сайт з великим вибором
-
Домінікана цікавить
-
Не вірю. Як може біленьке пухнасте янголятко з трезубчиком коїти таке?😊
-
Домінікана цікавить.
-
Ми живемо в Бриджвота, то нічого такого не бачила.
-
Залежить куди плануєте, можливо і зможу порадити
-
Я думаю, що ви не уважно дивилися список wanted поліції. Там є достатньо українських прізвищ, які скоїли численні крадіжки та вбивства.
-
Дякую. Я ніколи онлайн теж не замовляла. І не знаю, як це робити. Можливо, ви зможете хоть приблизно сказати як це зробити? На якому сайті шукати?
-
У індусів трохи інша ситуація. Зазвичай ви бачите двох, а їх насправді ланцюжок з 60 родичів. Я зараз не жартую. Так от, цей ланцюжок в 60+ людей працює і як кредитна спілка, і безкоштовний хостел, і єйчар агенція , і як лоббі група - для своїх , звісно
-
Написати з Домінікани вже?😊😊😊
-
Можете писати в особисті якщо додаткові питання. Зараз там сезон дощів, тому добре вибирайте;-) обовʼязково беріть страхівку медичну (якщо у вас немає додаткового покриття на роботі), ніколи не економте на цьому
-
Ні, заради ПР
-
Кажу з тісного спостереження )) може, є і одинаки, не стверджую про 100%
-
Це конспірологія. Вони працюють заради зразків банкнот для друку.😊
-
Та норм вони і свинини, і картоплі фрі бахнути. То все стереотипи. Які вони не квапляться розвіювати ))
-
Ну біля нас живуть кілька сімей з Індії, то самі живуть, без десятка родичів.
-
Не дивився взагалі. Але ж неодноразово тут спливала інформація, що індідженос просто відпускають, зробивши їм пальцем атата. Чи потрапляють вони у статистику? Я не знаю
-
На чому гадаете?😊
-
Так, родина - це головне. Тут. 200%. На жаль не всі це розуміють і не у всіх такі життєві цінності
-
Написала в особисті.
22 Jan 2023, 08:02
67861/234545
about an hour ago