Українська Манітоба
-
Я прикину що тут на такому бізнесі буде тяжче прожити ніж а Україні, як мінімум спочатку
-
Хоча я тільки говорю за свій досвід, тому якщо хтось не погоджується, будь ласка виправіть мене
-
Тут нема розвиненої культури влаштовувати фотосесії, окрім великих івентів як весілля або сезонних фотосесій для різдвяних карточок; сезон зйомки тут коротший через піврічну зиму
-
Це дуже конкурентна сфера. Однак, хороші фотографи забукані на рік чи два наперед.
-
Ну вони є, але я помітив набагато більш розвинену культуру фотосесій у українців в порівнянні з канадцями
-
Звичайно ж є тут фотосесії.
-
а на чому ви базуєте переконання що я кручусь в українському середовищі? У мене навпаки українських друзів тут нема, всі мої знайомі — канадці, і я сюди приєднався аби побалакати з українцями. Будь ласка давайте спілкуватися з повагою
-
Якщо у вас у особистому колі знайомств та друзів буде хоча б 50% канадців, то ви це побачите. Поки ви крутитесь в українському середовищі, доти буде таке враження та порівняння.
-
Українські фотографи на голову вищі від канадських щодо сімейних фотосесій. Це самі канадці кажуть.
-
У чому саме ваше запитання?
-
shpbeds.ca/chapter/mb-winnipeg/
-
їх майже немає. одиниці. Вони поки не можуть скласти жодної конкуренції на тисячі фотографів, які є на kijiji у Манітобі
-
Є купа фотографів, які давно приїхали. Їхні роботи дуже гарні. Я особисто давав свому бувшому босу контакти кількох фотографів, які тут вже давніше. Якщо новоприбулі захочуть побудувати бізнес, то все під силу.
-
Підіть погуляйте до Асінібойн Парку, St Boniface Cathedral, Birds Hill Park, Legislative Assembly та інші місця - на вихідні дні там купа канадців роблять фотосесії. Фотосесії немовлят та сімейні фото тут були з давніх давен, коли в нас ще всі фоткались на ч/б фото
-
Ваша риторика щодо канадських цінностей та спосіб спілкування.
-
Primary Direct @ 1395 Ellice Вони мають мати знижку для українців Ave
-
Кажуть що дуже зручні
-
Який сенс коментувати ці статті? Українсько-канадські організації їх не коментують з абсолютно зрозумілих причин. З тих самих причин, чому ні федеральний, ні наш, Манітобський уряд, не дає детальних даних про розмір фінансових допомог на різні прямі та непрямі програми. Я відверто радий, що українцям дали пріоритет.
-
Вони без марки, шилися на замовлення. Я так зрозуміла, ну принаймі мені такий дали в жовтні
-
Саме так, то був бюджет від КУК на певну кількість матраців.
22 Jan 2023, 08:02
68686/241414
about a minute ago