Українська Манітоба
-
А чи практикується у Канаді купівля авто з обміном власного на новий з доплатою у автодилерів?
-
Так в ДорДаш можна відбити і відсотки і з авто жити. Інше життя зовсім.
-
Так, звичайно. Trade-in. Однак, у більшості випадків вигідніше продати авто самому, бо дилер оцінює зазвичай нижче. В той же час, якщо самому не хочеться витрачати час та гроші на сейфті, то можна просто віддати дилеру.
-
Добрий вечір😌 підкажіть, що роблю не так? Вже в налаштуваннях апстору країну на Канаду змінила, в параметрах телефону аналогічно, не пускає навіть скачати на телефон🤪
-
Volleyball summer camp запрошує усіх бажаючих дітей на тренування. Доступні групи різного віку, є україномовний тренер. Додаю посилання для реєстрації www.volleyballwinnipeg.ca/youthsummercamps
-
В мене таке було. Я відкрила нову поштову гмейлівську пошту де вказала країну реєстрації Канада. З цього облікового запису залогінилась на сторі, тоді все скачалось.
-
Спробуйте просто додати кредитку канадську в апстор
-
в епл Id треба змінити
-
Думаю, що тут поганий жарт якраз зіграв співвітчизник, який мав все пояснити людині, а не дилер
-
А можна ім'я ділера щоб на нього не потрапити?
-
Тоді співвідчизника в студію щоб знати куди не звертатися
-
Нічого не буде.
-
І рієлтора-радника би на додачу, бо скоро українці почнуть житло купувати...
-
Підкажіть є тут люди кто купляв телефон тут новий і відправляв його у Польщу Канада пост як дійшло?
-
Ну людина мені цього не озвучила 😁 якщо захочуть, то самі напишуть
-
З максимальним зумом взагалі топ
-
Яка прикольна сьогодні луна
-
Місяць ) Сьогодні якийсь Супер місяць, в новинах бачив десь.
-
В мене щось таке вийшло
-
Привіт, друзі! Питання щодо підтвердження інвалідності та опікунства вже тут в Канаді. Можливо хтось стикався? Зокрема цікавить оформлення документу для опікуна, де сказано що він може приймати рішення за інваліда, відкривати рахунок в банку, ставити підписи і т.д. В Україні ми такий документ мали, з чого почати його оформлення тут?
22 Jan 2023, 08:02
68738/241841
less than a minute ago