Українська Манітоба
-
Чохол, нажаль, не завжди допомагає. При перельоті 2 валізи були у плівках, а 2 у чохлах. Так от обидва чохли понадривали, а плівці хоч би що
-
Я не знаю де ви тих комарів берете. Живу у західній частині міста, за все літо може 2-3 комара вкусило. Це при тому що репелентами не користуюся і кожного вечора на вулиці
-
Працює приватівська без питань. Просто при додаванні вказав що країна її видачі - Канада
-
Доброго дня!Потребую вашої поради,чи хтось купував квитки в onesky?
-
Ну мабуть група крові все таки має значення. У нас вся сім'я 0(І) групи
-
Недавно трапилось на ютубі дослідження від британських вчених 😄 Кажуть, що все залежить від вашого ДНК 🙂 youtu.be/38gVZgE39K8
-
Напряму в авіакомпанії купляйте. Для прикладу www.lot.com/ca/en/?gclsrc=aw.ds&&utm_medium=search&utm_source=google&utm_campaign=brand-exact&utm_content=serp&utm_term=ca_en_none&hid=99_01&s_kwcid=AL!8589!3!482033835750!e!!g!lot%20airlines&gclid=Cj0KCQjwho-lBhC_ARIsAMpgMof8Q8jS4kSiS-G4qUGmgeQUsWJnvKG6SPstLyKTUGnBF0e_WVv3QsYaAv4uEALw_wcB
-
Квитки з Польщі до Канади
-
Condor.com - тут ще подивіться (це дочірня компанія Lufthansa), яка здійснює польоти до Канади
-
🚛ВАКАНСІЯ: Водій Вантажівки для Транскордонних Перевезень! (Канада, Америка) У Frontier Supply Chain Solution Inc., ми цінуємо професійне зростання та надаємо пріоритет безпеці нашої команди. Водії нашої команди подорожують за трьома ключовими 🛣напрямками: Вінніпег – Чикаго – Торонто. 🚛МИ ПРОПОНУЄМО: • Високі ставки оплати за кожну милю • 20 – 24 тис.миль/місяць гарантовано • Послідовні перерви між маршрутами вдома • Немає простоїв • Групові бенефіти на сім’ю • Програми винагород для водіїв • Бонус за безпечне водіння Більше за посиланням 📩Будь ласка, надсилайте РЕЗЮМЕ на адресу [email protected] із поміткою в темі листа «Long Haul Team Truck Driver»