Українська Манітоба
-
Але досвід залишився. І це великий плюс для саморозвитку.
-
В нас в школі (як думаю і по всій Канаді) ажіоташ: попит на computer science курси просто зашкалює. Але не вистачає вчителів, нажаль….
-
Не альокайте, будь ласка. Ми постійно попереджуємо і маємо надію, що люди все ж будуть дотримуватись правил. Так і доречі, ми тут не 24/7. А ще, не байдужі громадяни теж можуть направляти інших на шлях істини, коли когось заносить не туди. Дякую.
-
Тепер я знаю кому телефонувати 🤣
-
Краще тільки кодити)
-
Та кайф же. Це моя перша професія - електромеханік ще і підземний, сумую іноді за цим)))) Велике залізяччя та електрика/ електроніка.
-
О ні, тільки не електрик. Воно ж як перестане працювати треба сидіти, схеми , оми, вольти... Як згадаю аж трусить. Краще коли є електрик, зателефонував йому і нехай працює, все одно цілими днями шару катить. А я хотів стати фармацевтом, після історії як людина не могла отримати ліки від діабету. Хотів змінити щось на краще, але не вийде...
-
The updated population forecast shows that in a baseline scenario, the City of Winnipeg's population could reach 993,400 people and the Metropolitan Area reach 1.1 million people 25 years from now. “The primary factors that affect population growth are immigration, interprovincial migration, and birth rates.”Jul 11, 2022 Це просто величезний потенціал у будівництві і все, що з ним зв'язано. Наприклад, якість вікон та дверей тут реально потребує покращення.
-
Security Guard Online Training Manitoba Jobs Interview Tips guardtraining.ca/manitoba-security-guard-training?utm_term=&utm_campaign=Sales-Performance+Max-1&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=5815611938&hsa_cam=19246071513&hsa_grp=&hsa_ad=&hsa_src=x&hsa_tgt=&hsa_kw=&hsa_mt=&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gclid=CjwKCAiAqaWdBhAvEiwAGAQltu_734M0mTuIbFHTV-FRn5FbOuD4TlKZSWPYXf7cpBv5ui9d_Gv_txoCOegQAvD_BwE
-
Вікторія мені рада, треба їхати.
-
я читав , але може шось сплутав, в Канаді робота охорони ліцензована? чи це правило розповсюджується не на всі объєкти ?
-
Вже їду, не хвилюйтесь будлазко
-
Знайомий хотів таке робити, але через рік навчання в університеті передумав. Дуже важко. Пішов у пенітенціарну службу. Починав охоронцем у провінційній в'язниці, де можна було з ПР статусом. Пізніше, коли отримав громадянство, перевівся до федеральної в'язниці. Думав також про RCMP, але там треба два чи три роки відпрацювати де скажуть по Канаді, а лише потім можна вибрати. Також в поліцію складний екзамен з мови. Задоволений роботою у федеральній в'язниці. Хороша зарплата, бенефіти і пенсія. Починав з охоронця в Доларамі свій шлях ))
-
дякую, зрозумів