Українська Манітоба
-
Research Calcium propanoate
-
І у мене. Через це, коли школа is on, купляю буханку нову кожного тижня, щоб на бутерброди в школу. Хоча в минудотижнєвій буханці ще є слайси. Але зацвітає, падло, через тиждень - треба новий хліб.
-
Зроблений за новими нано-технологіями, що просто вибивають спори пліснявих грибів 😁
-
А машини чого такі дорогі ?
-
Я це називаю сила волі 😆
-
Дічь, просто дічь. В Польщі за 1000$ можна купити а тут навіть за 5000 нічо немає
-
Я не вникаю в це ) Тому що є ринкова ціна , так і торгують всі .Тому все . Був в салоні Тойоти , сказали чекати на авто 1 рік , бо хотів поміняти на щось новіше .
-
Напевно якщо хочеться, то треба їсти). Мій особистий досвід - то трохи інша філософія. Я, наприклад, не їм всіх тих снеків, досить байдужа до цукерок і тортів, але люблю випічку типу яблучного пирога, пампухів різдвяних украінських з маком і повидлом і таке інше. Так от коли я не ставлю собі обмежень на іх споживання - тобто знаю, що можу зʼісти коли і скільки захочу, то їсти їх одразу перехочується 😁. Ну можу один- два спробувати, коли вже дуже гарні). А щойно починаєш себе заставляти і обмежувати - включається протилежна реакція. Оце я й називаю свідомий вибір. 🤗
-
Якщо не виробляли напів провідники то звідки айфони,ноутбуки,розумні туалети і ТД. ?
-
Тому що був ковід , і не вироблялися чіпи по світі ,тому немає нових авто ,відповідно якщо нема нових авто , дорожчають старі .
-
Що по кулкам 🥚? Зовсім біда? Всі ГМОшні?
-
В Україні через розтаможку , а тут ?
-
Трошки холестерину в чатік;)
-
І тут така ще Сара, після bacon-wrapped cheese fries 😂
-
Мені ще оце подобається)
-
Доброго всім дня. Підскажіть де саме дешевше зробити сейфті?
-
Так, це правда, але є багато канадців які добре дивляться за фігурою.
-
Ось тут пошук авторизованих сервісів, які можуть видавати сертифікати Light Vehicle Inspection (COI) apps.mpi.mb.ca/InspectionStations/
-
Що вигідніше по інтернету bell чи shaw?
-
А от цього не бачила щось ><
22 Jan 2023, 08:02
69053/234545
37 minutes ago