І бізнес теж ніяк, тут тупорила система отримання ПР. Людей обмежують в місті життя і працевлаштування.Цим користуються роботодавці не підвищуючи зарплати і упізнаючи комфортні умови праці. Відкрити бізнес і через 3 роки поїхати додому, дуже гарно.
Та що ви, який боді щеймінг, тут скоріше зашеймлять, якщо ти входиш в межі стереотипного стандарту, причому у будь-якій сфері, бо нема привілейованих особливостей)))) так що просто трохи підняли собі настрій 😃
Людина напевно не в курсі, як деякі отримували ПР до війни 2022 року, по 5-7 років сидячі в пулі і при тому IELTS здавали по декілька разів…
Зараз взагалі все просто!🤌
А провінції не цікаво це просто. Чому? Бо є вже створені робочі місця, і саме роботодавці, які тут давно, які платять податки (дуже серйозні податки) є основними драйверами імміграції та замовниками у МПНП
Добрий вечір.
Я зіткнулася з такою проблемою - необхідно в Манітобі отримати документ який засвідчує факт знаходження на даний час в Канаді. Де можно такий документ отримати і куди мені треба звернутися ? Може хтось такий документ робив і може підсказати.
Збитково, бо всі мають автомобілі. Зараз залишились які автобуси між Вінніпегом та Томпсоном та Вінніпегом та Брендоном, але їх мало.
Автобуси між Вінніпегом та Селкірком, до речі, ходять регулярно
Сама система змушує мене працювати на дядю коли я можу заробляти сам і платити більше податків.
І не треба писати про вливання 250к , я про реальний доступний для простої людини а не для олігарха