Українська Манітоба
-
в мене є знайомй, там шифрується як пятидестяник. потім ще маму приволік через мекиску. Вже років 6 там а може й більше. Нелегально десь підпрацьовує за кеш і бігає по грантам хто може дати грошей поставити пломби.
-
Я на момент 18 лютого був в Польщі. По друге тіпи, там з початку війни на домбасі. По третє у них є паспорта
-
Можна. Але вам потрібно підготувати документ, який завірить нотаріус. Типу ви клянетися, що тут живете. $12 коштує companiesoffice.gov.mb.ca/commissioner.html
-
Це реальність. Суд найбільше вірить "ЛГБТ" спільноті
-
Незрозуміло, чому ж ви в Канаді, якщо в США авто по 6 тисяч, а в Канаді 12 (насправді - ні), зарплати на мувінгу в два рази вищі (насправді - ні), і громадянство дають "по політиці" (насправді - ні)
-
Це сильно, я такого ще не чула 😁
-
це якийсь крінж
-
розумію, тільки суд не пройти ж таким кейсом
-
Там майже всі хто на політ притулку косять під обіжених. Так саме простіше впарити
-
та це приблизно як, будуть роздавати грінкарти тим хто по ю4ю, вже ж внесли на розгляд. або в Альберті давали пр за те що там пожари.
-
Та 90% тих кейсів - це обман просто
-
"кєнти казали" не може рівнятися з якимись сайтами де все на іноземній
-
Типу того, ще в 14
-
))) смішно. На громадянство США можна податись тільки через 5 років після отримання статусу постійного резидента або через 3 роки, якщо ви одружені з американцем Ось вам офіційне джерело від уряду США www.uscis.gov/sites/default/files/document/brochures/M-1051.pdf
-
По собі , як же ще . Тут шквал сублімації та проекції , я думаю що наступні 600 повідомлень я пропущу. Кричить якщо щось цікаве 🌚
-
так....і як швидко вони по судам всі питання вирішили та довели свій "політичний прихисток"? чи просто приіхали, подались та ім сказали ну ок, тримай і вільний.
-
писали зізнання що на батьківщині їх гвалтували?
-
Це чел вище якому я відповідав писав про якість. Я йому відповів його ж тезою
-
а чому ти вирішив що тут всі неякісні?
-
там є проект закону? я так і не побачив нічого пірм опиу на 3 речення
22 Jan 2023, 08:02
69179/231395
3 minutes ago