Українська Манітоба
-
Ага ну ок, що краще щоб я приносив і рухав країну на касі у Вендіс чи рухав маючи свій бізнес з більшим доходом що в свою чергу дає більше податку.
-
Я про США
-
Ні, у мене хлопці і без цього мають такі зарплати, а дехто і більше.
-
Це ви про яку державу? Китай? Там де уряд чинить геноцид уйгурів та вбивства опозиції?
-
вже не кину, бо місць немає. Але раніше шукав в чаті працівників і відгукнулись тільки 3 людини. І один з них працює зі мною
-
Це уже з ред сіл
-
Plumber, наприклад.
-
І що це за робота за 5к, кинь контакти
-
як, шукаєш норм роботу, де будуть платити по 5к, відкладуєш, напрацьовуєш скіли, звʼязки, піднімаєш кредит скор, відкриваєш власнний бізнес. Поки робив все що до відкриття бізнесу, вже і пр отримав. не буває такого що приїхав і тобі все дають, ніхто - нікому, нічого не повинен, все на власних плечах. Головне мета)
-
Як у вас є конструктивні пропозиції, пишіть до МПНП або до Immigration Council при міністерстві імміграції Манітоби.
-
Нагадаю трохи нижче є приклад як малий бізнес зробив з убогої країни сверх державу в том числі економіка якої на 90% впливає на Канаду і за рахунок якої у Канади високий рівень життя
-
Ну то це вже в інтересах провінційного уряду робити так щоб тут було вигідно везти бізнес і щоб він не виходив з місцевого ринку
-
Ті хто обрали найкращий шлях і вибрали навчання в ВПУ
-
А це хто такі? 🫣
-
Всі trades дуже гарно тут заробляють.
-
плиточник. та і маляр отримує не менше, мовчу вже про пламбінг, електрику, вентиляцію.
-
Ви порівнювали податкове навантаження на бізнес в США і Канаді? Думаю, що ні.
-
І що це за робота ?
-
ну мені подобається і голова працює і руки і звʼязки нові. Але то напевно в залежності, як тобі хочется робити цю роботу.
-
Ну так, я не відмовляюсь від своїх слів. Дороги , кримінал,чистота.
22 Jan 2023, 08:02
69253/231977
about a minute ago