Українська Манітоба
-
плиточник. та і маляр отримує не менше, мовчу вже про пламбінг, електрику, вентиляцію.
-
Ви порівнювали податкове навантаження на бізнес в США і Канаді? Думаю, що ні.
-
І що це за робота ?
-
ну мені подобається і голова працює і руки і звʼязки нові. Але то напевно в залежності, як тобі хочется робити цю роботу.
-
Ну так, я не відмовляюсь від своїх слів. Дороги , кримінал,чистота.
-
так наче ж тут гірше ніж кривбас 90х
-
Але то не царське діло бо руки мараєшь та фізично впахіваєшь
-
Це коли тут професіонали ціняться на відміну від України. Ремонти,механи,електрики. Тут це багаті люди
-
це коли і голова працює і руки ростуть правильно.
-
Це коли голова не добре працює.? То да, немає вибору
-
Якщо коротко, то всі, у кого руки з правильного місця ростуть.
-
Де можна купить нормальній і не дорогій матрас якість=ціна? Чи +- ціна всюди одинакові?
-
щодо чистоти до досить чисте місто. Окрім мейн стріту де засранці тусуються. Дороги може трошки гірше ніж альбертійські, але досить нормальні. Звичайно в ВС кращі але ж там немає -40 і грошей в рази більше. Щодо криміналу - дуже важко навести статистику бо підходи до збору даних різні. Якщо порівняти кількість вбивств то буде таке ж співвідношення взагалі по місту як і у умовному Харкові. Якщо глянути глибше і побачити що все коїться в досить обмеженій ерії, то зробимо висновок наскільки безпечніше в інших цілком нормальних районах.
-
Primary Direct @ 1395 Ellice Ave. Спеціальні знижки для українців
-
В Україні сьогодні встановити бойлер коштує близько 50с₴, це без вартості матеріалів Виклик сантехніка з управляючій компанії -300 грн, більше 10с₴, тільки за те що він прийде.
-
Емм, ну не дуже, якщо працюєш на когось) для перелічених вами "багатих" треба мати ліцензії, досвід і т.д. І то, вас будуть наймати під об'єкт, і так само звільняти🤠🤠
-
якщо співставити ціни на товари (імпорт) то реальний курс десь близько 35. То наче і не дофіга заробіток.
-
Трохи інші стандарти, категорії та рівні. Можливо і різне потрібне у житті.
-
якщо порівняти з пламером який працює на умовних жек то його ЗП вистачить на здоровенне ніфіга.
-
Здавалося б, 12 ночі. Прикольні хмари
22 Jan 2023, 08:02
69268/232714
5 minutes ago