Українська Манітоба
-
І бажано щоб ще з літака за руку на роботу відвели і хату орендували 😂
-
Перший раз чую про якусь плату за сейвінг акаунт. Може, налаштовані якійсь твої платежі з того рахунку
-
А, мені вже Лілія підказала, дякую їй велике. То я любила перекази робити і готівку знімати напряму з сейвінгу. І ще й списання плати за страховку туди ж підключила. От воно і знімало за це все комісію
-
Всім привіт. На фірму шукають працівника на склад, робота з металом, позиція Shipper/Receiver. Бажано бути фізично витривалим, робота цілий день на ногах. В обовʼязки входить, приймання, сортування та відправлення товару згідно накладних, дружити з компʼютером (Office і складські програми). Також необхідно досвід роботи на навантажувачі, для завантаження та розвантаження грузових автомобілів. Англійська на рівні розуміти що від вас хочуть, і пояснити що ви хочете (чим вищий рівень тим краще). Старт +/-17$, залежить від досвіду роботи. Більше деталей на співбесіді Надсилайте резюме на пошту: grant@tailormademetal.com
-
@wildebeest_2023, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
О, навіть не знав, що за таке беруть комісію на сейвінг акаунт.
-
У мене року Тв
-
1 не вистачає... але взагалі хочу назбирати побільше на даунпеймент і дочекатись ПР (хоча б номінації), так що швидше за все в наступнопу році
-
Omands Creek, на автобусному маршруті.
-
Який район Вінніпегу? Знайомий шукає роботу, але якщо далеко, то commute буде влітати в копієчку
-
У мене в трансюніон рейтинг на сто поінтів більший ніж в еквіфакс 😂
-
Головне знати, що є два ))
-
Якщо кошти не відлежали якийсь час, то буде комісія за їх зняття або переказ. Дивіться,ваш договір. В мене 3 місяці повинні лежати
-
Each bureau has a custom algorithm they use to calculate your score, which can produce different results. While all credit scores are based on the same criteria, the models used to record and weigh those criteria work out the numbers slightly differently. Equifax uses data dating back 81 months (almost seven years of your financial history), while TransUnion’s model takes into account just your past 24 months (two years).
-
Можна з крана
-
А як справи з питною водою у Вінніпегу? Можна з крана пити чи окремо купувати треба?
-
5 зим відзимували, все ок.
-
Дрова та вугілля потрібно купувати... Багато де є встановлені fire pit , де можна жарити м'ясо
-
Хто вже зимуваа там- сильно тяжко чи терпимо? Для лякають що От прям зовсім.. розумію що холодніше. Але чи насправді нестерпно? Розумію що у кожного свої відчуття, але все таки цікава ваша думка
-
А на пікнік до якого небудь озера- дрова або вугілля купувати, інше там знайдеться? В аренду треба брати чи так доступні?
22 Jan 2023, 08:02
69299/229410
less than a minute ago