Українська Манітоба
-
А на пікнік до якого небудь озера- дрова або вугілля купувати, інше там знайдеться? В аренду треба брати чи так доступні?
-
Можна, питні фонтанчики стоять всюди
-
Що ви маєте на увазі під "фізичними"?
-
Часто буває нижче 15? Торнадо трапляються?
-
Які 3-5 мінусів ви б назвали? Про життя у Манітобі, суто фізичні питання. Економічні питання мені більш- менш зрозумілі
-
Я особисто тільки одних людей знаю, які поїхали із Вінніпегу до Онтаріо, саме через мороз. жінка у тій сім'ї мала страшну алергію на мороз, якщо вже нижче -15. Одну зиму перезимували і поїхали.
-
Зима холодна але терпимо, з часом звикаєш. Люди по вулиці багато не ходять, майже всі їздять, тому холод не дуже парить
-
Спортзал, купа різних актівіті у комюніті.
-
Прерія (степ)?)
-
Сухий клімат. Ніхто нічого на міських свалках не палить. Але деколи у різних районах заносить запах чи від звалища, чи із грибного або м'ясного заводів
-
Чи є що робити довгими зимовими вечорами за межами власного помешкання?
-
Занадто нудний ландшафт😅 киньте пін на Гугл картах на любій дорозі Манітоби, подивіться в 360 навколо і побачите абсолютно те ж саме
-
Мороз москіти занадто волого або сухо, палять сміття на свалці міський через що погано дихати, постійний сильний вітер
-
Комарі до фізичних факторів відносяться? 😂 Але вони є всюди, навіть у оміряному Онтаріо. Відїдеш на 30 км від Торонто, і також кусають
-
Так, -15 майже постійно. З вітрами завжди відчувається холодніше. Торнадо також є, але до міста вони не доходить.
-
Я якраз порівнюю Манітобу і Калгарі
-
О, ну це норм. Згоден на 40-69, я в лісостеповій зоні України, але від лісів сама назва..
-
Додам. Знайомі переїхали до Калгарі, але оскільки там ж те явище Chinook, то стали через який час дуже чутливими до зміни погоди, постійно були головні болі. За 2 роки вернулися до Манітоби саме через той фактор. У кожного індивідуальний поріг сприйняття різних фізичних факторів.
-
Навіть і не думав приймати як жарт) мені таке цікаво
-
Зазвичай за максимум 20-25 хвилин можна доїхати до нормального ліску
22 Jan 2023, 08:02
69318/239718
4 minutes ago