Українська Манітоба
-
❗️Х-Service - сервіс по ремонту телефонів, ноутбуків, планшетів в місті Вінніпег ❗️ #ноутбук #ремонт #екран Займаємось ремонтом телефонів, планшетів та ноутбуків. 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконуємо різного типу ремонти: ремонт пристроїв, що не вмикаються; відновлення після вологи; апгрейд ноутбуків старого типу, які повільно працюють; заміна дисплеїв, тачскрінів, акумуляторів, портів зарядних пристроїв💥💥💥 Маємо професійне обладнання, виконуємо складні ремонти по типу BGA пайки💣 Маємо обладнання по нарізанню гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій (телефони, планшети, годинники, ігрові консолі, навушники, професійні камери). За всіма питаннями: 📲Ярослав - +12049527917📲
-
О, я недавно був у Калгарі на конференції, то зустрів випадково колишніх манітобців. Живуть там 5 років, однак, будуть перебиратись до Едмонтону саме через вітер-шинук, від якого їх усі 5 років постійно болить голова. Не кожному підходить такий клімат з різкими перепадами тиску. Однак близькість гір - це одна із переваг Альберти. Тут неможливо сперечатись, звісно. Перевага Манітоби - великі озера, де можна купатись на бути на пляжі. У Альберті цього всього нема. Та і рибалка у Манітобі краща.
-
Ліс є навіть всередині міста. Та тут парки густіші за українські ліси є (з оленями, ведмедями і койотами). Є близько, є далеко. Тобто з природою тут проблеми нема, це не український степ. Якщо хочеться чогось ну дуже красивого, то літак і в сторону гір за кілька годин. На рахунок вітру Ви запитували. Взимку він не приємний, а влітку я насолоджуюсь ним. Ніколи вітер не любила - тут полюбила 😄 А ще тут часто красиве небо, захід сонця та трапляються Аврори (можливо в Альберті також, не знаю). Це стосовно "фізичного".
-
Озеро Moraine так само і виглядає в живу як і на картинці, природа там просто неймовірна 😍!
-
Це таке місце куди хочеться вертатись знову і знову і тільки там відчуваєш себе такою маленькою людиною перед величчю тої природи! В нас не вийшло цього року, але наступного обов’язково плануємо!!!