Українська Манітоба
-
Це таке місце куди хочеться вертатись знову і знову і тільки там відчуваєш себе такою маленькою людиною перед величчю тої природи! В нас не вийшло цього року, але наступного обов’язково плануємо!!!
-
Бо не можу зрозуміти, у чому причина( Тому не можу допомогти.
-
За кожну транзакцію з сейвінг акаунту беруть комісію 5 дол. Єдина безкоштовна транзакція з сейвінг це перекидка на чекінг.
-
Зрозуміло. Оце якраз найтяжче для підлітків-інтровертів, ех
-
З часом і ця «природа» вже не так надихає. Їздили кожного літа скоріше а зараз більше південна Америка цікавить)
-
В такі місця як Мак і Хортонс треба ходити особисто, говорити з менеджером, давати в руки резюме. Така тут специфіка, на жаль
-
Вірю, хоча я людина гір, на море без проблем ніколи не буду їздити, а от без гір тяжко.
-
Всех приветствую! Набираю людей в команду🧑💻 Обучение абсолютно бесплатное! Денег на перед не беру❌ Моя выгода ваша работа под процент💲 Сфера-Арбитраж Криптовалют Заинтересованных жду в лс⤵️
-
Дякую велике за відповідь!!
-
Моя біла жінка там працювала пару років назад
-
Вам вже добрі люди відповіли . Я робив - з мене ніхто гроші не питав .
-
Безкоштовно, тільки health card треба зробити
-
Якщо в вас є манітоба хелз карт, то загалом безкоштовно. Ви можете звернутися в Walk-In Clinic, або до вашого сімейного лікаря та запросити медичний огляд зі здачею аналізів. Хоча у випадку с Walk-In Clinic краще звертатися туди, якщо в вас є якісь проблеми зі здоров'ям
-
Я не згоден, я бачу українців . То на полиці щось ставлять , то на касі то поли миють. Англійською майже ніхто не розмовляє, що не скажеш про індусів .
-
Я взагалі не знаю що да як. Безкоштовно це чи ні. Якщо можете поділитися будь ласка досвідом.
-
@DaniilTH, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
я це помітила пару тижнів тому, а потім побачила відео, де якась жінка скаржиться на волмарт, що вона подавалася багато разів, але вони тільки індусів беруть
-
Income in gst вказувати що чи після податків?
-
а ви згодні, що у волмарті працюють лише індуси?
-
Безкоштовно, ні ?
22 Jan 2023, 08:02
69358/230595
11 minutes ago