Українська Манітоба
-
в тому що за хабар можуть виписати будь який папірець і на чорне сказати біле встановивши певні стандарти які вигідні певним виробникам
-
Ну це ви саме ринки описали. А якщо ви купите мясо в якомусь сільпо наприклад - сільпо несе за нього відповідальність і ніякі справки вони не можуть купити. Бо якщо там є сальмонела - до них прийдуть ті що їх зловили. А сальмонелу чи паразити має не один шматочок мяса - а все мясо. То ж прийде море покупців до них з питанням через суд і їх закриють
-
Наприклад тут в Канаді ви знаєте що роблять якщо в шматочку мяса находять паразитів ? Вбивають ввесь скот на фермі з якої його привезли. То ж для чого супермаркету «давати хабаря» щоб продавати «ризиковане» мясо? Якщо вони його не провірять і будуть продавати то відповідати вже будуть вони а не ферма. Це не логічно
-
Смакує мені тут молоко 🥛 різне і 1% і 3,25%, органічне і звичайне, лактозне і безлактозне… А ще куча всяких з кешью, рослинного походження, козяче. В кожного свій смак звичайно, але мені та дітям заходе Сир зернистий теж мені норм, сметану вже обсуждали натуральну То кому тут не подобається «молочка», може і в Україні її не дуже любив? 🧐😁
-
не несе сільпо відповідальності, перед тим як писати треба цікавитись питанням , несе відповідальність постачальник. і я особисто знайомий з системою "вирішення питань" . Впевнений , що будь де на планеті чиновники геть однакові. За Канаду поки що нічого конкретного не знаю, в штатах теж схожа ситуація ( з інспекціями з мерії )
-
Що означає перед тис як писати потрібно цікавитись питанням? 😄я ж якраз і цікавлюсь питанням. Кажу ж це мої роздуми. Та на скільки я знаю відповідальність саме на них, бо провіряють мясо саме в точках збуту. Тобто в тому ж сільпо. Була б відповідальність не на них - його б не потрібно було провіряти їм
-
та є закон про захист прав споживачів який як раз це регулює разом з відповідними постановами КМУ ( залежно від групи товарів) . Сільпо, АТБ - то просто вітрина , де торгують різні виробники "купуючи" місця на полицях. Єдине що у сільпо є свої торгівельні марки типу премія але і там з претензіями не так все просто
-
та то мабуть яйця смачні були або риба))
-
Підкажіть будь ласка, питання з приводу іпотеку, це правда що відсоток (mortgage rate) відрізняється якщо є ПР і якщо без? І 5.3% зараз це вважається нормальним чи варто шукати далі менше? Тому що щоразу заяву подавати це credit hard check, і не хочеться просто так його робити, якщо сенсу немає.
-
1. Не має значення, чи у вас ПР чи статус Worker. Для банку це не має значення. 2. Відсоток 5.3% зараз ринковий. Можливо, зможете знайти за 5.0-5.1% 3. Щоб не було багаторазового пониження рейтингу, робіть звернення до банків чи брокерів протягом одного тижня. Тоді усі ці звернення будуть відображатись як один запит у вашій кредитній історії і не буде пониження кілька разів.
-
Той брокер з яким спілкувалися, говорила ви не резидент, у вас немає ПР, то не всі банки погоджуються, і я подаю вашу заявку тільки в тих банках які погоджуються, і у них 5.3%. нам не дуже це все влаштовує, тому вирішили запитати чи це правда? тоді будемо подавати різним брокерам одночасно, якщо це не багаторазово впливатиме на кредіт скор.