Українська Манітоба
-
Не розумію, в чому ваша суперечка? Що ви заробляєте 200к? Класно. Однак 80-90% ІТ-компаній не мають таких зарплат. 80-90% вакансій у величезних корпораціях, урядових структурах, стартапах та консалтингових компаніях. 10-20% це всякі Гугли та Шопіфаї з Майкрсофтами та крутими стартапами, де зарплати 150-300 Це що в США, що в ЄС, що в Канаді.
-
(Можливо я погано шукав або не зматчився по навичкам)
-
Тут є заочна форма навчання в вузах?
-
Мені навіть 100 не запропонували, точніше запропонували 100 але якщо буду лідом і онсайт. Щось одне з цього я б погодився але не обидва
-
Ну чесно я таких не знаю, маю досить велике комьюніті, всі працюють. Дуже тяжко джунам зараз, це дійсно так
-
Цікаво за кордон - це куди саме? На думку тільки спадають Емірати зі здається нульовою ставкою. Які ще варіанти?
-
є таке, це правда але мене не звільнили а я навіть знайшов роботу тут і я радий,
-
Ну є таке так у чому ж перевага, ви казали чому програмісти сюди їдуть, так чому?
-
Цікаво , а хтось збираеться туди іти ? І потрібно купляти квитки , а то щось не можу знайти більше інформації
-
Звільнять в Україні чи тут, не вловлюю щось ідею?
-
Сьогодні якраз мав розмову із Sr developer з України. Контора в ТОП20, але реально зарплати скоротили через війну. $3.5К на руки десь, шукає шляхи , як законно виїхати з України. Я його питав про 5-8 тис на руки, але з його зрозумів, що це хіба ТОП5 платять, всі решту дуже врізали зарплати. Багато програмістів сидить без роботи в Україні.
-
Давно ми вже з вами на 'ти'?
-
Тому що іт може зробити ноги за кордон. Врубаєш?