Українська Манітоба
-
Є різниця) виявляється все залежить (для українських карток) від налаштувань самого канадського банкомату . Наприклад будь який банкомат СІВС самостійно здійснює подвійну конвертацію, навіть якщо така заборонена у Вас в мобільному банківському додатку((( і це стосується карток усіх українських банків. Найкращий з точки зору економії коштів ВМО, він лише знімає комісію 3,50 САD, за транзакцію. По сьогоднішньому курсу в монобанку , ВМО видав тижневий ліміт 435 канадських доларів і списав за це з гривневого рахунку 12623 грн. Банкомат СІВС погодився видати лише 390 доларів за 11900 , я не проводила транзакцію до кінця і скасувала)
-
Дякую. А скільки вони утримують комісії за зняття з української гривневої картки?
-
Дуже сильно офтоп: хтось продає ліжко? Можна з матрасом
-
А може хтось знає хто це?
-
Та шось одні матраси 😁 мені б раму ) дякую
-
Таня, там десь у ФБ були кілька оголошень
-
Гляньте в Kildonan MCC thrift store, там є ліжка.
-
➕️NO MERCY➕️ він ><
-
Не, я не бот. Просто меня курс в аэропорту расстраивает, а гугл выдает обменники до которых не дойдешь.
-
Dmytro у тебе бот поламався
-
В Habitat For Humanity ще багацько меблів
-
Дякую, навіть не чула про таке ще
-
Константин, I can do it all day
-
@Just_ERISS звідки у тебе такі гіфки 😂
-
У мене лиш така картинка завалялась 🤣
-
Та іноді (дуже рідко) чую десь українську і відразу якось приємно на душі стає ☺️
-
В мене таке враження що тільки тут українською спілкуються. Правда ще один на роботі і той на іншій зміні. Сьогодні весь день катав по місту то де не зайди, куди не глянь кацапориле мовлення😔
-
Майже як у дитинстві 👍
-
Добромаркет
-
Це потрібно щось заповнювати , чи вони автоматично прийдуть ?)
22 Jan 2023, 08:02
69873/241414
8 minutes ago