Українська Манітоба
-
Константин, I can do it all day
-
@Just_ERISS звідки у тебе такі гіфки 😂
-
У мене лиш така картинка завалялась 🤣
-
Та іноді (дуже рідко) чую десь українську і відразу якось приємно на душі стає ☺️
-
В мене таке враження що тільки тут українською спілкуються. Правда ще один на роботі і той на іншій зміні. Сьогодні весь день катав по місту то де не зайди, куди не глянь кацапориле мовлення😔
-
Майже як у дитинстві 👍
-
Добромаркет
-
Це потрібно щось заповнювати , чи вони автоматично прийдуть ?)
-
Всiх вiтаю . Я барбер зi стажем . Мicто Вiннiпег Манiтоба . Кому треба якiсть стрижки та опрятний вигляд перед сезоном вiдпочинку - звертайтесь завжди радий допомогти 💪👍😃
-
До 10 вечора можна шуміти у межах пристойного. Тут ризик в іншому: сусідка може звернутися до лендлорда зі скаргами і вам можуть не продовжувати рент, якщо буде багато скарг. Типу ви навіть знати не будеде.
-
Привіт.Чи є якісь прописані права,закони про шум в квартирі.В мене мала дитина весь час створює шум,стільці кидає ,волоче,та ще,м'яч кидає,іграшки.З низу живе сусідка ,яка 18:00 вдома і незадоволена вже 2 рази прибігла і кричала ,що їй шумно.Звичайно,я намагаюсь дитину втихомирювати,але не завжди вдається,сильно непосидючий.Що відповідати сусідці,бо я поки що просто дивлюсь на неї і лупаю очима.Адже ще не пізня година і я просто не можу весь час контролювати допустимий шум.Може хто що пораде.
-
#haircut #стрижка Ще район додайте, ніхто не буде їхати 20 км, щоб постригтися
-
Кцп в ігнор такий. Суржик вітається)
-
У мене вжебпочалась печія від перегляду фото і візуалізаціі похдання тортів)
-
Ми так їхали і все добре. Головне країни, в яких дитина буде перебувати певний період. Аеропорти різних країн не рахуються
-
Ого 😳 Щось ви аж налякали . А по CLB який у вас бал був, якщо не секрет?
-
Спробував пройти Celpip, дуже там важко, я думаю потрібний рівень мінімум B1, щоб там здати все на 4 хочаб, навіть і не знаю як бути, час спливає, на рівень B1-B2, потрібні декілька років а не місяці, не легко вчити мову будь яку, 60 днів був в школі від веларк, зараз канікули, плюс кожен тиждень вчуся з українкою, но всеодно потрібно багато часу, щоб вивчити англійську, не знаю як люди здають тести з рівнем А
-
Той що в веларк, 2-2-4-2, тести то інше, я на роботі без перекладача спілкуюсь хоч трішки і розумію свого лідера, а ось здати тест, там все завищене.
-
Як вважаєте, з якого віку вже не можливо заробити собі канадську пенсію пропорційну зарплаті. Тобто середня з/п - середня пенсія, мін-мін, висока-висока?
-
А до вашого салону беруть на грумінг собак поважного віку (15 років)?
22 Jan 2023, 08:02
69885/241410
8 minutes ago