Українська Манітоба
-
А до вашого салону беруть на грумінг собак поважного віку (15 років)?
-
Я прилетів 30 жовтня 2022 року, перший день на роботі не розумів нічого, за 7 місяців набагато краще, але це не здача тесту. І в школі в мене не було англійської як всі хваляться цим.
-
Так, звісно. Але треба мати при собі вакцинацію від сказу і повідомити якщо є якісь хвороби у собачки.
-
Хоча на день здачі я вчився вже місяць чи півтора на курсах від Ред Рівера....але то не сильно допомогло...бо навчання від Ред Рівера специфічне
-
Хм... Якісь дивні бали... Я малау Веларку 4465, але ні говорити, ні розуміти людей не можу 😁
-
Я реально приїхав в кінці травня минулого року...досвіду було від школи (тобто до цього віку вже ніякого не було😄) почав вчитися з різних джерел потроху...(в день одна, максимум дві години) в кінці вересня здав селпіп на 5-5-5-4
-
А це реально взагалі ? Я так прикинув якщо мати навіть середню зп по манітобі - то на це приблизно 200 років потрібно ☺️
-
Я б сміливо віднімав 1, а то і 2 бали від їх оцінки 🙂
-
Як накопити на RRSP хоча б $1 мільйон, то буде ок.
-
У мене по Веларку 7-7-8-8 але ці бали далекі від реальності 😄
-
Що дивного, я можу показати фото, як би не не могли говорити то 4 не отримали б
-
Лол, а як ти говоріння пройшла?)
-
Я у веларку здала французьку на 4-3-5-4 після пари тижнів дуолінгво, дуже там сірьйозний тест ))
-
Трійка за спікінг 🤣
-
Уі- уі -но- же не спік френч
-
Тоді питання, в Хілтоні машина часу по запису чи жива черга?
-
Ага, тільки ви вільно спілкуєтесь.
-
Так і я про те ж)) Але я думала, що там завищують, а тому хлопцеві, мабуть, занизили😁
-
Насолоджуйтеся, поки не розумієте.😊
-
Я написав, що трішки говорю і розумію, те що в тесті, то дуже важко, я там майже слів не знаю і не розумію про що теми, це я за себе, но кожному своє, хтось за роки не вивчає, а хтось за пів року до С1 доходить.
22 Jan 2023, 08:02
69904/229819
4 minutes ago