Українська Манітоба
-
Одно діло статистика,друге діло реальна людина яка працює в цій сфері. Я працюю зварювальником то от ті зарплати що в статистиці і в реальності взагалі не співпадають.
-
Я згідний що є люди які здали краще ніж через веларк, но я пробував celpip, для мене то поки не досяжно, особливо про щось написати 150 слів.
-
Да на їх сайті.
-
Залежить яка саме ви медсестра в середньому LPN стартують $30 per hour RN стартують $40 per hour + доплати за вихідні, вечірні, нічні зміни. Залежить ще скільки саме ви готові/можете робити. Навіть на стартовій зарплаті можно заробляти $100К в рік, але тоді і робити треба багато, більше ніж фултайм.
-
А як ви здасте тест , не купивши його ? В готелях не видають купон на Celpip . Це приємний бонус , для людей яким необхідно його здати. І доречі , там черги на здачу тесту постійні , тому у вас буду десь місяць +- щоб користуватися цими матеріалами+ на сайті є безкоштовні , але вони тільки для двох розділів.
-
З вашої логіки так про все на світі можливо казати так . Ви завжди за щось платите , так чи інакше , щоб отримати змогу жити . Тому в цьому світі немає нічого безкоштовного , якщо користуватися вашою логікою . Наприклад дівчині на побаченні купили морозиво , чи щось то вже і любов у вас не безкоштовна . То називається бонус , коли ви купили , щось , що не планували , але вам подарували це в додачу , ви за це окремо не платили , тому умовно це можливо назвати безкоштовним.
-
Smart Fitness💫 Твій провідник в струнке і щасливе життя через спорт, харчування, та ментальний фітнес💪🏼🧠🏃♀️❤️💫😊 Побудуєте спорт як одну з найкращих і найприємніших звичок вашого життя мрії. Так, не жартую, допоможу кайфувати від занять спортом, а не страждати👍😉 Чому спорт важливий у ваших змінах? Тільки активний спорт дає енергію на зміну життя та досягнення мрій. Харчування - це наше паливо. Важливо як, коли і яке паливо заправляти, щоб ви як ракета 🚀 досягали ваших цілей. Ментальний фітнес - це можливість докрутити або перепрошити ваш мозок та психологію під те, що хочете досягнути і ким хочете стати. Це все в комплексі дає дуже круті результати. Переконалась на власному житті і готова ділитись з іншими, і допомагати досягати ваших мрій, як колись почала робити це для себе. Доступні два пакети: 1. Наживо,або оnline тренування: вони дуже цікаві з використанням власного великого спортивного досвіду та новітніх досліджень в цій сфері. Другий пакет: 2. Тренування + інформація по харчуванню та ментальному фітнесу. По харчуванню зрозумієш як, коли і що потрібно їсти під свої цілі. Ментальний фітнес - зрозумієш, де ти є в своєму житті, що хочеш і як туди дістатись. Також будуть доступні чати з корисною інформацію по цих темах. Тривалість 1 міс. Мови: українська, англійська. Також бонусом отримаєте тіло та життя вашої мрії, позитивне підтримуюче середовище однодумців та зворотній звʼязок від професіоналів. Памʼятайте: Феями не народжуються, ними стають. Рада буду допомогти стати нею.🧚♀️🌸❤️😉 Хто хоче змін, приходьте. Інстаграм: instagram.com/iuliiaplakhotnyk?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Telegram/WhatsUp: +34 642 326 150
-
Я ж вам кажу , можливо логічно доказати , що в цьому світі немає нічого безкоштовного , абсолютно . Тому саме слово безкоштовно більш ефемерне, тому немає нічого жахливого , якщо я так написав . Наприклад люди купують їжу , щоб фізично існувати, бо інакше помруть , з цього виходить що все отримане при житті людини є платним .