Українська Манітоба
-
Ми брали в центрі самому, пошукаю ссилку. 100 $ за голину здажтьс
-
Підкажіть чи можна тут взяти в оренду погодинно фото студію для фото з новонароженою дитиною?фотографа вже маємо а вот студію не можемо найти
-
Дуже дякую за розгорнуту відповідь!
-
Друзі! Працюю на фул таймі і хочу паралельно відкрити бізнес акаунт, щоб фрилансити час від часу. Чи це ніяк не впливає на майбутню подачу на PR?
-
Заповнюємо форми на виплати на дітей, GST/HST та CAIP Climate action incentive payment для неодружених осіб, сімей без дітей та з дітьми. Увага! Якщо ви сім'я з дітьми, ви зможете отримувати виплати на дітей (Canada Child benefits), починаючи з 19-го місяця проживання в Канаді. Однак, GST/HST та CAIP виплати вам будуть доступні відразу в наступному кварталі після подання цих форм. Відео-інструкція тут youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Питання по темі: я працювала фріланс на компанію в Онтаріо. Зараз, щоб оплатити роботу вони просять мене зареєструвати бізнес ім'я. І я щось трохи запуталася на цьому кроці. Входжу в кабінет і далі вибір, але не бачу, де саме зареєструвати це бізнес ім'я. Може хтось робив подібне і може підказати мені, в який розділ урядового сайту я маю перейти
-
Добрий день, хтось знає, якщо в Канаді відкрити карту эпідтримка і купити військові облігації, чи буде якийсь налог в Канаді при маніпуляціях на цій карті?
-
Саме так. На сайті web.gov.mb.ca
-
Я саме тут і не бачу, в який розділ я маю потрапити, щоб почати
-
Для реєстрації sole proprietorship там досить просто все має бути. Майте на увазі, що, якщо ви будете оперувати не під власним іменем, то вам тоді також треба буде мати бізнес- рахунок у банку. Не робіть тільки реєстрацію корпорації, бо тоді додасться ще купа різних звітів та це буде дорожче
-
Дуже дякую. Так, я буду вдячна, коли вам буде зручно
-
Вітаю. Хтось знає, де в Вінніпезі можна купити заготовку для піци (тісто саме), всі магазини переглянули на сайтах, не має. Як називається вона, може я не правильно шукаю?)) Обіцяла піцу дитині спекти🙂 help