Українська Манітоба
-
Як я припускаю, можна створити нову др 15 липня, поки діє програма та отримати новий термін на здачу біометрії. В разі прострочки після закінчення дії подачі заявок, я не знаю як буде
-
В такому випадку якщо "просрочка", чи треба наново створювати заявку? Просити продовження та пояснювати їм чому не вийшло?
-
Народ, хто недавно прилетів з України, або тільки збирається, можливо маєте, або якщо тільки збираєтесь, то купіть сім-карту (якщо вже у Вінні і маєте на руках сімку українську ... дайте знати в приватні ) ))
-
Вітаю шановні. Хто робив доручення на продаж авто в Україні? Чи можете поділитися досвідом
-
Після 15-го ніхто не знає що буде. У мене родича зараз просрочка то й думаємо нову робити, чи пояснювати чому запізнюється...
-
Дяка ! Зара буду тестити))
-
У додатку монобанку можна отримати електронну сім картку від лайфу
-
@chincana, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Євген Місюкевич, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Здається можна активувати лише на території України, але можу помилятись
-
Доброї ночі, таке питання, де за безкоштовне проживання в готелі можна дізнатись? У Аеропорту вінні є українські волонтери? чи як...
-
Все залежить від того ,коли ви прилітаєте. Якщо до 21:00 то будуть волонтери біля стійки на виході з аеропорту і вони вам викличуть таксі безкоштовно до готелю .Ми прилетіли майже у 2 ночі,бо літак затримали і там не було волонтерів,тоді Ви самі дзвоните до готелю,там біля стійки є листочки і все написано ! Ми подзвонили і за нами приїхав бус і привіз до готелю. Все добре.
-
Ви з сім'єю чи один?
-
Ви мене прям заспокоїли дуже сильно, а то я вже панікував за житлове питання
-
Чи потрібна евалюація диплому, якщо йти по SWM?
-
Вони спочатку дивляться,де є вільні міста. Можуть у цей готель, можуть у Hilton
-
Так,ми у Best western,біля аеропорту
-
Той готель цілодобово працює? а можна сайт того готелю?
-
Та я по життю такий, я якось так запанікував через контрольну роботу з математики, що у мене піднялась температура, і я тиждень вдома сидів🥸. То я просто така людина
-
Не бійтеся! Страх тільки заважає! 😊
22 Jan 2023, 08:02
70054/230093
about 3 hours ago