Українська Манітоба
-
Доброго вечора, здається кімната в будинку для сімейної пари, або самотньої людини, будинок в хорошому районі, є пральна машина, сушильна машина , в кімнаті є ліжко два комоди стіл вбудований шафа , комора це все для особистого користування, парковка у дворі за 650+ комунні, виходить 750, сусіди хороші спокійні, потрібна людина до 25-го числа цього місяця, проходять три автобуси 47, 60 Мій номер телефону 4319905399
-
Всім привіт, як щодо роботи в доставці в Вінніпег, в усіх з замовленнями не дуже, чи тільки в мене так?
-
Доброго вечора, здається кімната в будинку для сімейної пари, або самотньої людини, будинок в хорошому районі, є пральна машина, сушильна машина , в кімнаті є ліжко два комоди стіл вбудований шафа , комора це все для особистого користування, парковка у дворі за 650+ комунні, виходить 750, сусіди хороші спокійні, потрібна людина до 25-го числа цього місяця, проходять три автобуси 47, 60 Мій номер телефону 4319905399 Місто Вінніпег Около гранд парку. Одразу можу допомогти з роботою в мене є де кілька друзів які працюють і їм потрібні люди
-
Вітаю всіх! Здаю в саблет 1 бедрум за адресою 1660 Henderson hwy, R2G1H7. Ціна 1150$ + є паркомісце 80 $. Всі комунальні платежі включені, в бейсменті є басейн і сауна. Житло available з середини серпня. Також ліжко, комод в спальні і під ТV, деякий посуд free of charge.
-
Брате, я у віці 21 сам приїхав, не знаюямюи нічого і з 1000$ у кишені. Працюю, відкладаю на авто, ноут взяв, знайшов друзів і дівчину, зараз пакую документи на PR, готуючись до екзаменів. З імміграцією вам трошки важкувато буде, але усі прорвемося і здобудемо те, що хочемо. Разом до PеRемоги)
-
Якщо є можливість, таксовка більш прибутковіше
-
Чи є окрема група, якій спілкуються тільки водії доставки?
-
Працюю в DoorDash, на сході міста замовлення впали сильно, південь міста ще більш-менш, але загалом гірше, ніж зимою, тому що більшості людей, на мою думку, хочуть самі виїхати і десь посидіти
-
Ну це якщо фулл тайм
-
Я намагаюся працювати після роботи щодня з 6 до 9.30, в середньому виходить $50 за день. Як додатковий заробіток мені вистачає
-
Заробіток? Все досить по різному. Буває і більше 900 в тиждень( до податку ) а буває й менше