Українська Манітоба
-
наскільки багато таких випадків? ПР - основна причина?
-
Курва! Як жеж так
-
Недавно отримав повідомлення від чоловіка, який просто обsyrav Манітобу тут у чаті, ми його блоканули, він повернувся до Польщі у березні, а кілька днів тому написав, щоб повернули до чату, бо він вже повернувся до Манітоби і планує тут оформляти ПР.
-
Та не буде кімната за три тис
-
я просто спати вже хочу можливо завтра буде😎
-
Та напевне, ПР є все-таки основним фактором. Адже люди думають про сім'ю та майбутнє дітей, а Канада все таки для дітей дуже добра.
-
всередині Канади - це зрозуміло😂 неочікувано чути, що по другому колу з Європи🤔
-
Но.
-
Та я просто проігнорував його повідомлення. Він тих акаунтів типу "Пес.." і тому подібне. Кілька місяців тому були тут персонажі, які булили Манітобу та хейтили всіх.
-
Люди, а як перкжити зиму і не плюнувши на гроші на рахунку, що потреьує імміграція, не купити авто?
-
А у листопаді морози вдарять знлву почнеться
-
давно не було срачів про високорозвинену Польщу і відсталу Манітобу - думав усі незадоволені повернулися на обітовану польську землю
-
Так і є, я уже багато разів казав що українці які вирішили їхати на прериї вчинили дуже мудро!
-
Ні, новий, актуальний. Про це говорили в імміграційному чаті.
-
Тобто їм можна показати statement ще той, що вказав при подачі на номінацію
-
Ну загрузите стейтмент, а потім купите авто.
-
Там міст більше, якщо збільшити карту. Всі містечка біля Брендона
-
По Манітобі тих міст раз два і все....😔 Я чомусь десь посередині 😂😂😂😂
-
Податися одне, а до фед етапу дотягнути і їм знову показати statement то інше
-
Канада - це середньострокова та довгострокова перспектива для тих, хто планує життя своє та своїх дітей. Якщо їдуть за тимчасовим, коротким прихистком від війни, то, можливо, і Європа краща в цьому плані, бо з Європи дуже швидко можна повернутися до України. Канада ж потребує багато самостійного навчання та планування, до якого не всі готові.
22 Jan 2023, 08:02
70183/230087
21 minutes ago