Українська Манітоба
-
Ремонтувати.
-
а якщо протікає до підвалу – є що з цим робити?
-
450 кімната, все включено
-
О, це була моя фобія у дитинстві :D
-
Зате певно не дорого 😜
-
Я живу у дерев'яному біля ж/д траси на 5 колій.... ось де трясеться так трясеться... 😂😂😂😂 24/7
-
Є Північне Онтаріо там. В Манітобі просто сільські райони, однак Брендон з 60 тис населення важко назвати селом
-
раз на тиждень дістаю з поштової скриньки «прессу», декілька разів бачив на флаєрах рекламу бізнесів які пропонують ремонт фундаменту
-
Ще буває такий треш, що по Winnipeg Bus Live автобус йде по розкладу, а по факту його немає
-
майже все можна пофіксити. Справа в ціні
-
Я помітила що взимку вони не так запізднюються як влітку
-
Ржака в тому, що північне Онтаріо, як мінімум в сенсі в якому цей термін використовують самі мешканці південного Онтаріо, географічно знаходиться південніше кордону між Манітобою та США
-
В мене був рекорд. 15 хвилин це ще норм)
-
Я у норт энд ходив дивитися авто, гуляв, і дропав трак на u-haul о одинадцятій вечора (але у мене завжди був ніж у кишені, що я переточив на роботі)
-
літом же констракшн. половина міста перекрита
-
Або замість автобуса приїжає not in service . Інколи буває коли сідаєш на автобус і за 5 зупинок він каже що це кінцева
-
десь так. якщо знайти гарного коника то ремонт не буде дорогим. Але ж ви можете зекономити купуючи товари з кращими цінами, десь поїхати щось подивитися, якщо дуже туго з грошима то можна он на доставці за пару днів відбити кошт володіння авто за місяць. Але тоді ви почитаєте про всі жахи норс енду в цьому чатіку а не на перших місцях вживу.
-
нічого там дивитися. Ви ж авто купуєте. Якщо людина не дуже з грошима то і на ремонт напевно вистачало хіба що на скотч та на присадку в двигун щоб не так димів
-
Як успіхи із сімкою?
-
Кристина Беляева, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
70238/231604
about 3 hours ago