Українська Манітоба
-
Так запитайте них
-
Тут вже може бути дуже велика відповідь і дуже багато варіантів. Скоріш за все, якщо була реновації перед продажем, то так було дешевше
-
Так звісно...мене цікавить чому вони не зробили газове якщо біля будинку стояк і т.д.
-
Так, я зрозумів. Тен нагріває повітря і воно подається в будинок. Але ж тен то електричний, а не газова горілка. Ви ж самі кажете «газовий стояк не заведений в дім»
-
Звісно запитаю....та ні ренновація була приблизно 8-10 років тому...а по тому стояку газовому видно що давно його не юзали...
-
Наскільки мені казали сейвінг окремо и не обовязковий для кредитки в CIBC.
-
Всім привіт! Підкажіть якщо я хочу відкрити собі кредитну картку CIBC , і хочу мати наприклад 1000$ кредитного ліміту , чи потрібно мені для цього окремо тримати 1000 $ на saving рахунку ? Тому що знаю в td bank так вимагають ..
-
Новий котел+ заведення газу в будинок, а там все індивідуально в залежності від вхідних даних)
-
Ні. Зараз для ньюкамерів дають кредитку не блокуючи гроші на депозитному рахунку.
-
То Ви напевно в якійсь іншій країні :) жили. Місто Херсон, осьо перед окупацією водомір сам носив і сам знімав, і водоканал каже ми тільки перевіряємо, знімайте самі ніхто заміну не ставить, ставиш сам подовжувач, і рахує за ці дні по "середньому" міняли так само електрику на 2 тарифний - заплатив обленерго 2100грн якщо треба чек пошукаю. Облгаз правда сам іздить. Не знаю може в багатоквартирних будинках ОСББ якось це робить,а в приватному будинку все сам. До речі коли накрився водомір то новий по проекту в будинку не можна ставити,в колодязі на вулиці треба,і не маленький за 300 грн, а дебелий,до речі теж коштував щось під 2500. Тому я точно знаю що кажу
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, тут є українські стоматологи? Треба видалити зуб 🦷
-
А зараз щось путнє, напевно від 8, а щось таке що хочеться за 40
-
Дякую за відповідь . А якщо я вже маю кредитну картку і хочу ще одну відкрити , чи це погано вплине на мою кредитну історію ?
-
Хочеться авто щоб їздити, а не ремонтувати(
-
Бу, в Стайнбаку
-
Ще пару років назад до ковіда можна було купити машини по $2000!
-
Тоді, скоріш за все, це вигідніше. Тут питання з газом, може він відключений просто?
-
Мммм)) вони живуть у 2007му?)
-
Ну що ж. «Не наєбеш-не проживеш» як в нас кажуть
-
Це Херсон друже, місто великих патріотів (це не сарказм - а правда) і великих під..сів які і тоді і зараз пизд...ть безбожно. Тому наживаються на всьому
22 Jan 2023, 08:02
70375/235940
10 minutes ago