Українська Манітоба
-
Тоді чому ж я чекаю))) 1 варіант саме для мене. Повернутись в Харків досить небезпечно)
-
я так розумію то програма тільки для тих хто не змоде взагалі ніяк підти по SW або іншій робочій програмі.
-
та то була білше шутка, я звісно піду по SWO бо в мене і балів вистачає на обидві програми і кошти, а англійський якось то здам балів на 5, на роботі ж якось працюю та розбираюсь в кресленнях
-
вам понад 60 років? Ви ніколи не зможете кваліфікуватись на жодну з імміграційних програм через роботу в провінції та вивчення англійської на мінімальний рівень через стан здоров"я?
-
в мене аж 2 комплекти) один від минулих орендаторів, і мій) продам якщо кому потрібен, що провайдер сказав, що компанія, що він нікому не потрібен. продам за 0$ вайфай і тв))
-
Роботи для HVAC technician дуже багато.
-
привіт, щоб перенести візу з старого паспорту в новий, потрібно ще раз заповнювати анкету?
-
Доброго дня. Я планую переїхати з родиною до Вінипега. Как там с роботою по монтажу систем опалення и обслуговуванню котлов? Я цім займаюсь в Україні майже 20 років. Своя не велика фірма. Можливо хтось сложена допомогти працевлаштуватися.
-
Оскільки бачимо, що у соціальних мережах знову появилось реклама "гуманітарної програми", ось пояснення. Не дайте себе ошукати! Якщо вам хтось гарантує 100% успіх - це шахраї. Більше того, для подачі на Humanitarian and Compassionate Considerations (H&C) зовсім НЕ ПОТРІБНО залучати адвоката. Якщо ви вважаєте, що ви на 100% відповідаєте критеріям, ви можете САМОСТІЙНО заповнити аплікацію і не платити 4-10 тисяч доларів. Так-так, саме такі ціни у різних посередників, які не можуть нічого гарантувати. З досвіду людей, які поділились своїми історіями: Під час заповнення форми Supplementary Information (IMM 5283) різні посередники часто вдавались до маніпуляції інформації і свідомо перекручувати факти життя апліканта, щоб викликати співчуття. Нерідко вдавались також і до відвертої дезінформації про проживання людини на нібито окупованих територіях тощо. Ось посилання на офіційне джерело і тут же є інструкція, яке все зробити Фактично, щоб подати аплікацію на Humanitarian and Compassionate Considerations, потрібно: - Заповнити загальну форму IMM 0008: це загальна інформація про головного апліканта та членів сім'ї. - Заповнити форму IMM 5669 Schedule A Background/Declaration, де ви вказуєте усю свою історію з 18 років. - Далі Supplementary Information (IMM 5283) - це форма, де ви, власне, і подаєте причини, чому ви повинні залишитись в Канаді, як плануєте себе утриувати, чому ви відповідаєте критеріям тощо. Причини страху повернення до України через ризик для життя, переслідування тощо НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ в цій апілікації. Це найважливіша та найскладніша форма для заповнення. Фактично, в цій аплікації ви повинні чітко та логічно пояснити, чому ви повинні залишитись в Канаді. І саме тут, за свідченням близько десятка людей, які в процесі, різні посередники пишуть перебільшену або перекручену інформацію, видаючи за правду. Що буває за перекручення даних та неправдиво подану інформацію - відмова не тільки по цій аплікації, а може бути й заборона на подачу на імміграцію на 5 чи 10 років. Однак, більшість людей, приймаєте цей ризик, віддаючи тисячі доларів різним посередникам (як з ліцензію так і без). Більше того, багато хто ставиться до цієї аплікації як до лотереї, квиток якої коштує кілька тисяч. Вийде - окей. Не вийде - будуть думати про інші імміграційні програми, якщо не буде заборони. - Далі заповнюєте форму Family Information (IMM 5408) - Остання форма - це дозвіл на обробку вашої персональної інформації IMM 5475. - Після цього додаєте фото, ідентифікаційні документи тощо. Всі форми та документи загружаються онлайн. Все це можна зробити самостійно. І є люди з України, які прибули, наприклад, з розбомбленого Бахмута чи Маріуполя, і які не мають куди повертатись, які отримали погодження своїх аплікацій. Однак, успіх інших не гарантує успіху усіх чи більшості, адже усі ці аплікації розглядаються індивідуально, а усі факти перевіряються. Офіційне джерело. Також, якщо ви Якщо ви в будь-якій провінції, самі заповнюєте "гуманітарну" аплікацію і вам потрібна БЕЗКОШТОВНА юридична консультація чи порада від адвоката, ви можете зателефонувати на цю безкоштовну гарячу лінію. Якщо складна фінансова ситуація і ви в провінції Онтаріо, Legal Aid Ontario може видати сертифікат, який оплачує послуги адвоката на подачу аплікаціі Humanitarian and Compassionate considerations. Приєднуйтесь до Української Канади @UkrainianCanada - наш канал @UkrainianCanadians - наша група
-
Потрібно сертифікат отримати?
-
Без місцевої освіти реально буде десь 18-20 канадських долларів що еквівалентно 13 евро до податку на годину. Опції не вчитись не існує. Навчання англійською. Тобто на момент початку навчання ви повинні вільно говорити, читати, писати
-
Так якщо тут є потреба в цьому бізнесі (і згідно @weswestern, вона є), і у Александре є досвід який йому дав би нагоду працювати за фахом, то має сенс вказувати зарплату саме в цьому бізнесі а не взагалі.
-
Взагалі. Це реальна цифра, на яку ця людина може розраховувати, якщо знайде якусь роботу
-
18-20 доларів саме в бізнесі монтажу систем опалювання чи взагалі?
-
Можна отримати сертифікацію без екзамену
-
Однак, без Red Seal створити свій бізнес в цій сфері нереально, як і досягнути добре оплачуваної позиції, яка також вимагатиме ліцензії. А для Red Seal треба і вчитись, і здавати екзамени.
-
Так, згоден. Знаю кількох людей, яким поміг з резюме, то отримали роботи як HVAC technician від city of Winnipeg. Зарплати від $22 стартанули.
-
ну я не згоден, я прийшов без освіти місцевої, але з скілами, одразу на 23 + подарований інструмент + трансфер на роботу з дому прям + як вільне авто то воно в моєму розпорядженні
-
Ви можете подаватися на apprenticeship через досвід. Там вроді не потрібно задавати екзамен, але потрібно відпрацювати у статусі apprentice відповідну кількість годин та пройти кваліфікаційну процедуру для отримання сертифікату/ліцензії Самої процедури я не знаю, але погугліть
-
Скільки часу займає це навчання? Для підтвердження своїх знань.
22 Jan 2023, 08:02
70534/232129
2 minutes ago