Українська Манітоба
-
Можна отримати сертифікацію без екзамену
-
Однак, без Red Seal створити свій бізнес в цій сфері нереально, як і досягнути добре оплачуваної позиції, яка також вимагатиме ліцензії. А для Red Seal треба і вчитись, і здавати екзамени.
-
Так, згоден. Знаю кількох людей, яким поміг з резюме, то отримали роботи як HVAC technician від city of Winnipeg. Зарплати від $22 стартанули.
-
ну я не згоден, я прийшов без освіти місцевої, але з скілами, одразу на 23 + подарований інструмент + трансфер на роботу з дому прям + як вільне авто то воно в моєму розпорядженні
-
Ви можете подаватися на apprenticeship через досвід. Там вроді не потрібно задавати екзамен, але потрібно відпрацювати у статусі apprentice відповідну кількість годин та пройти кваліфікаційну процедуру для отримання сертифікату/ліцензії Самої процедури я не знаю, але погугліть
-
Скільки часу займає це навчання? Для підтвердження своїх знань.
-
Тому можна сміливо сказати, що все залежить більше від опиту чим освіти. Хоча 100% є спеціальності де без освіти чи ліцензії - ніяк
-
Он тільки що спілкувався із сантехінком, який ліцензований від city of Winnipeg, ніякий екзамен не здавав, ліцензування зробив через apprenticeship.
-
Refrigeration and Air Conditioning Mechanic www.manitoba.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/refrigairmechanic.html
-
а потім , як я зрозумів, вже можна буде податись і змінити роботу попередивши міграційних про це.
-
отож, + в мене годин досить не мало виходить. Та і вже є пропозиція стати керівником\співвласником але іншоі компаніі, по констракшин. Але я не можу цього зробити, бо хочу спочатку на пр податись, потрібно хоч пів року тут працювати...
-
Я не знаю відповідь на це питання стосовно hivac
-
Все приймають. Я про те, що не всі мають Red Seal, але мають відповідні ліцензії і ведуть успішний бізнес
-
Ліцензія надається на рівні провінційного регулятора і також від міста, де він має бізнес. Це різні ліцензії. Головне, щоб страхова приймала цю ліцензію
-
Тобто якщо ти не Велдер, але тебе на роботi вчать варити Велдери, то можно потiм зробити собi якiсь документи що ти велдер?
-
це може зробити любий, чи тільки від компаніі потрібно подаватись? бо я б не відмовиввся від ліцензіі
-
В Україні у мене е ліцензії и дозвіл на роботи повішеної небезпеки.
-
Grocery Rebate, але там тільки якщо були низькі доходи, тоб то люди отримували GST/HST виплати станому на січень 2023 року. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/goods-services-tax-harmonized-sales-tax-gst-hst-credit/grocery-rebate.html
-
там я так зрозумів, що години роботи потрібні, щоб отримати це. я глянув пламбер, та електрик там по 1600-1800 годин роботи потрібно спочатку
-
Я чула таку штуку що ніби будуть повертати кошти за продукти, так як ціни виросли. Тим зто подав декларацію за 2021 рік🙄. Дмитро?)
22 Jan 2023, 08:02
70548/230093
about 2 hours ago