Українська Манітоба
-
На GST/HST? Тільки паперовий варіант. Вам треба максимум хвилин 30, щоб заповнити все. Ще півгодини та 2 долари, щоб на пошті відправити це до податкової.
-
Gst виплати вже давно не отримував, нажаль :(
-
я досі навіть не знайшов як подаватись на них, бо в паперовому варіанті часу взаглі немає(
-
Цікаво де ці всі «люди»? Просто реальних і правдивих прикладів зараз дуже мало. Хочеться почути справжні історії.
-
я розумію що іноді вони є, але там ще ще потрібно інші питання закрити, типу іжі, одягу, спілкування з клієнтами. Тому просто руки не доходять, а так розумію що виправдую себе і час в мене точно є на це...
-
Як приклад
-
Вихідні дні? Бібліотеки працюють і на вихідні також
-
Ну я особисто знаю таких 2 людей.
-
Ви повинні все одно пройти апрентенсшіп в тому числі проти оцінювання. Це не red seal, там легше (так кажуть) , але процес оцінювання також є
-
Оцінювання я розумію, до цього я можу підготуватись вдома, мене більше години пугають, бо там, як я зрозумів, потрібно відпрацювати помічником перед тим як проходити оцінювання. Чи я не так зрозумів?
-
Не знаю чи є сенс їм дзвонити, але можна тут знайти інформацію: cbsa-asfc.gc.ca/menu-eng.html
-
Скажіть будь ласка, кому можна подзвонити, щоб дізнатись про закордонні паспорти і про перетин канадського кордону і тд? Міграційна канадська служба?
-
Так, потрібно відпрацювати як апрентенсшіп перед оцінюванням
-
а якщо не працювати, то тільки через навчання можна отримали ліцензію? Бо в мене нок інший зовсім, ну теж по констракшин, але ліцензія не потрібна. я хочу отримати пламбінг та електрику, бо для майбутьнього це мені буде потрібно. А роботу міняти поки не можу, пр ще не подавався.
-
🆘🆘🆘 Підкажіть будь ласка по даній ситуації, можливо хтось стикався з таким Знайома проживає нелегально в Європі 7 років, дитина(5рочків) має свідоцтво про народження Франції(перекладене на українську мову з апостилем) та + довідка про набуття громадянства України Чи можуть вони податись на візу? Та який документ дитини добавляти в заявку? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏🏻
-
@Roma251112, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Навіть, якщо вона отримає візу, їй потім буде майже неможливо отримати статус PR
-
Так, потрібно навчатися і також проходити апрентенсшіп
-
Дякую !
-
До податків.
22 Jan 2023, 08:02
70574/231110
about an hour ago