Українська Манітоба
-
Доброго дня. Ми відкриваємо у Вінніпезі суші-кафе по франшизі Philadelphia roll&bowl (сім'я ресторанів Дмитра Борисова, Україна). Це буде формат доставки з dark kitchen. Шукаю сушиста, який вміє працювати з меню, зможе по технологічних картах розрахувати продукти для закупівлі і організувати процес виробництва суші і боулів. Потрібен сертифікат (в наявності). Запрошую завтра на зустріч-знайомство зразу на локацію у даун-тауні на 11-00, де все обговоримо. Якщо ви зацікавлені, напишіть будь ласка мені пп для бронювання часу зустрічі. Всім дякую!
-
Тоді не слухайте байки про співвласництво, іншу фірму та self-employed. Працюйте на тій фірмі, де працюєте. Пройде півроку, нехай дають employment verification letter і починайте процес отримання PR. Якщо ви справді крутий спец, то на даному етапі (до PR) просто просіть підвищення зарплати. Це моя думка, але вирішувати вам.
-
Все дуже відносно друже,ти спочатку досягни а потім кажи.твої 23 це ж не досягнення непоганих результатів,тут це копійки.вибач якщо що образити не хотів
-
Вітаємо, О! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, можна. Але PR найважливіший для нас зараз - це якщо про послідовність. Я поки зосередився на PR.