Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Куплю стіл
-
Прослухаю пісню Feel it Still
-
Зберу стіл після продажу
-
Продам стіл 😂
-
@AnnaKWinn co-op викупив азс husky?
-
www.redriverco-op.crs/sites/redriver/local/detail/red-river-co-op-purchases-husky-retail-fuel-locations
-
Всім привіт, тут є хто летів через Париж з sjtd без закордонного паспорта? Проблем не було?
-
Анна не відповідає, бо святкує поглинання конкурента 😁
-
Я в курсі справи, буду подаватись на паспорт. А поки що обміняю водійське, а жінкі зробимо манітоба айді.
-
Ок. Просто майте на увазі, що тут без паспорта буде непросто, бо треба скрізь ІД з фото
-
Анкара виготовляє sjtd з візою на три роки, чому не виготовляє? Мені виготовили, уже відправили, думаю на цій неділі заберу з вфс.
-
А хіба sjtd не має терміну дії півроку тільки? Здається, їх давно перестали видавати вже. Зараз тільки звичайні візи в паспорт.
-
Ще навесні.
-
Дякую
-
Ви повинні поміняти посвідчення протягом 3 місяців, це вимога до резидентства Манітоби
-
Хочу уточнити: українське водійське посвідчення замінити на манітобське можна будь-коли чи лише впродовж 3-х місяців по приїзду ? Відразу уточню: якщо по приїзду нема можливості купувати авто, то чи можна змінити українське посвідчення водія пізніше, коли виникне така необхідність?
-
Вітаємо, Олена Катеринчук! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А якщо я не міняв то після трьох місяців що не поміняють?
-
Думаю поміняють , після роуд теста точно поміняють 🌚
22 Jan 2023, 08:02
70762/234665
26 minutes ago