Українська Манітоба
-
Vasyl Borynets, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня підкажіть будь ласка місця де можна замовити тури на конях верхи, якщо хтось відвідував. Дякую.
-
Можливо в когось є досвід купівлі айфону в Канаді? На скільки впадуть ціни на стару модель(14 про макс), коли вийде новий? Вдячна наперед за інформацію
-
Доброго вечора) Скажіть, будь ласка, як мені в додатку CIBC знайти (void-check), для того щоб скачати та роздрукувати ?
-
та он роздають то файдо з роджерсом то ще хтось. Дають дискаунт якщо ви оформляєте фінансінг і платите за їх послуги. Я брав колись XR то він мені коштував 10 дол на місяць
-
На контракт запропонували мені 1300 Це роджерс, белл
-
Та вже впали нормально… На нього з 1600 на 1150 це контракт якщо …
-
Що це за промо?) де це?)
-
тут у всіх є досвід або з айфоном або з самсунгом. Ще трошки то з пікселем бггг. Мабуть найкращі ціна то якщо промо - там реально низький прайс.
-
В мене тариф 75гб за 90$ Хотіли перейти на дешевший, та встановити вай фай дома, але дешевший тариф не вигідний 15 гб 55$ 😩
-
ми ж про телефон говоримо, він мені для роботи потрібен, хз що там в ньому цікавого може бути:))))
-
Люблю цб групу найбільше🥰 тут завжди знайдуться хороші люди які відписують і можуть щось порадити 🥹
-
ви ж дивіться щоб тариф був не дуже дорогий. почитайте хто тут який має. в мене 30ГБ за 50 дол і він не найдешевший.
-
На "про макс" немає знижок 😭 Лише на базові моделі, але вони не цікаві
-
Телескоп 1130 здається і скидка на тарифякщо від роботи чек останній пошлеш
-
В одному магазині запропонували 54$ за телефон та 90$ щомісяця по тарифу А в іншому так само 54$ за телефон, але якщо береш два телефони, то вартість тарифу зменшується до 65$ для обох Можливо тут таке?) Чи я зі своєю ламаною англійською не так зрозуміла?
-
все одно ж вай фай робити і той стограм буде через нього.
-
Мені щей не вистачає 😅😂 Вай фаю немає, лише мобільний Напевно в інстаграмі забагато сижу, це поки роботи ще немає
-
А шо ви з тою датою робите? В мене було 15 за 55 і я ніколи не вибирав весь ліміт. Я б не платив на $420 в рік за щось що може і непотрібно
-
І чи буде такий телефон (від оператора по контракту) працювати в Україні? Консультанти сумнівно дають відповідь, певно самі незнають 😅
22 Jan 2023, 08:02
70907/238764
5 minutes ago