Українська Манітоба
-
Доброго дня, шукаю роботу full time, помічник механіка, механік, щось що звязане з автомобілями (детейлінг ітд.), маю навички зварювання, сантехніка , трохи електрика, будь яка інша праця тоже не помішає, низький рівень англійської, маю 32 роки, мешкаю в районі Kildonan, Winnipeg.
-
Вітаю Шановні Українці ! Мене звати Лейс Одібат ! Я менеджер будинку, який розташований за адресою 610 Portage Ave. Вінніпег, MB R3C 0G5, Канада. Я розмовляю Українською, Англійською, Арабською, та Російською мовами! Назва компанії - Mainstreet Equity Сorp! Я хотів би надати деяку інформацію про наш чудовий будинок. У нас є супермаркет на головному поверсі, де можна придбати все необхідне для дому, бібліотека, де мешканці можуть брати книги (безкоштовно), оранжерея, де кожен може вирощувати квіти, і приватна зона для спілкування та відпочинку.(сад) безкоштовний тренажерний зал і більярдний стіл, медична приватна клініка, та кафе (обід за 12,5$) конференц-зал, де орендарі можуть домовитися з нами про вечірку чи проведення заходів, охорона 24/7 Автобусна зупинка навпроти дому , пральна та сушильна машина на кожному поверсі безкоштовно! Мешканці дуже привітні! (люди похилого віку, студенти, робітники ) Без дітей.Тільки 18+. Це чудове місце для новоприбулих українців стати мешканцем нашого будинку з доступними цінами на квартири Починається з: 1 спальня звичайна 844$ 1 спальня велика 911$ 2 кімнати 1064 $ Увага : всі комунальні послуги входять у вартість (електрика, вода, опалення, кондиціонер ). Не потрібно платити за це. Є обов’язкова страховка, яка коштує 18 доларів. (або страхування іншої компанії, потрібно надати підтвердження) У нас безкоштовний WIFI тільки на першому поверсі! У нашій будівлі не допускається розміщення з домашніми тваринами. Які документи потрібні для складання договору аренди. 1. ID prov (паспорт, водійські права) 2. Підтвердження доходу (якщо є робота). 3. Виписки з банківського рахунку . Контактний номер 2049604912 (ТІЛЬКИ СМС) З повагою! Менеджер-резидент Лейс Одібат!
-
Вітаємо, WebDev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Скан паспорту завірений нотаріусом був у мене Але нотаріус спочатку обов’язково запитала
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив довіреність та вам потрібні були ще нотаріально завірені копії паспорту та коду до цієї довіреності, то чи відсилали ви паспорт та код в консульство також на легалізацію чи просто одну довіреність легалізували? Бо це все вже overprice виходить дуже. Завчасно дякую за відповіді!
-
Як я робила довіреність на продаж авто в Україні: взяли зразок довіреності у нотаріуса в Україні, уточнила всі нюанси і довнесли зміни. Внесла всі свої дані, все ураїнською мовою нічого не переводила. Пішла в еміграційний центр у Вінніпезі і завірила свій підпис за 30 баксів потім ще 12 баксів перевірки самого нотаріуса у центрі міста я так зрозуміла якась державна контора. Відправила в посольство до Торонто експрес конвертом з вкладеним ще одним конвертом підписаним зворотнім адресом (десь 56 баксів ) вклала копії всіх документів ніким не завіреним які вказані в довіреності. І ще поштовий трансфер грошей 67 баксів (67+ 7 послуги пошти, тільки з дебетової картки або готівкою) це такий собі чек який теж відправила в посольство. Короче 173 баксів поки потратила. 10 днів процес зайняв на отримання довіреності назад, і тепер А готову довіреність якось на Україну потрібно швидкою доставкою доправити. В еміграційному центрі навіть не питали що то і яка мова, ти підписуєш а вони завіряють що ти то підписав )
-
Вірю, живу на 5 поверсі з відкритими вікнами ) Навпроти багатоповерхівка, яка трохи перекриває звук, і вцілому норм. Якщо порівнювати з холідей інн, який прямо біля дороги (хто там був заселений, зрозуміє), то взагалі норм.
-