Українська Манітоба
-
Якщо ви маєте на увазі саме інструктора, а не свата-брата, який погодився за гроші повчити, то офіційно вони не мають права вас вчити на не-інструкторській машині, де нема продубльованоі педалі гальм. Якщо неофіційно, то ціна не буде відрізнятися - що на іх машині, що на вашій. В середньому 60 доларів за годину або 80 за півтори.
-
Я брала 5 уроків по 1,5 години на машині з інструктором за 365$. адекватний, в минулому інструктор MPI, пояснював чітко. З мінусів - міг запізнитись на 10-20 хвилин, тому урок починався пізніше. Ну і у багатьох розклад розписаний наперед на 2-3 тижні як мінімум.
-
Доброго дня всім. Чи правильно я розумію,що на обмін водійських прав, перевіряють зір? В мене така ситуація,що в окулярах я керувати не можу. Але прописали окуляри, вони дуже тяжкі (одне око бачить погано). В Україні стаж керування з 2005 року. Ніяких ДТП за весь час не було. При перевірці зору можуть відмовити у видачі прав?
-
Зір перевіряють обовʼязково. Якщо будете здавати у окулярах, то у правах зроблять помітку і Ви обовʼязково маєте вдягати окуляри коли за кермом, бо буде штраф.
-
Вітаю. Планую переїзд в вересні. Є питання з приводу перевезення речей в Канаду з Європи. Побутова техніка, дитячі ліжка... і.т.п.😊 Підкажіть з власного досвіду, чи треба цим займатися. Чи може то дурна справа.🤔 Краще купити на місці🤗
-
Mpi на мейн
-
Я перепрошую, це де таке роблять?
-
Окремо праве, окремо ліве перевіряють