Українська Манітоба
-
От ради цікавості, скільки така послуга коштує?
-
Щоб дешевле зробити окуляри перевірте чи є відділення оптометрії в найближчих коледжах/університетах. Не знаю як в Канаді, я в інший країни перевіряла зір в университеті безкоштовно (не для водійськіх прав), отримала рецепт і потім мала можливість замовила окуляри у китайській оптиці в інтернеті або у тих же студентів.
-
Підкажить, де можно взяти авто в аренду для власної потреби. На пару місяців. Аэропорт знаю а є щось дешевше...
-
@banofbot
-
В групі Українська Манітоба на Фейсбук пошукайте. Там є люди, які за 200 доларів на тиждень здають
-
Ви прицінюєтесь? 😄
-
На фейсбуці пише 50 доляриків і кавер летер безкоштовно 😆
-
Ні 😂 Насправді, як є час, то я з радістю людям дивлюся резюме та навіть переписую з нуля. Безкоштовно. Мені цікаво, чим люди займалися в Україні, як тут планують розвивати свою кар'єру. Ну і плюс багато нових знайомств. А може хтось у майбутньому з тих, кому зробив резюме, стане CEO і буде примати мене на роботу? 😁😜
-
Ті, хто не освоїли ще передові технології 🥲
-
Невже з появою чату GPT хтось ще готовий платити гроші за кавкр летер?)
-
Я би певно навпаки брала, кавер летер і резюме в подарунок, мені на них більше мозкового ресурсу йшло 🤣
-
Щоб і вам трохи смішно стало зранку
-
Пише, якщо правильно поставити таску) та надати оцінки на сайт компанії, я навіть пробувала лінки на статті закодувати- дуже гарненько все аналізує. Звісно потрібно потім трошки підкорегувати
-
Правильний кавер має відображати ваші цінності та компанії, у яку подаєтеся, згадувати якісь останні новини про компанію. GPT цього не пише.
-
"а може хтось у майбутньому" - то ви дуже розумно дієте. Історія з життя (не в Канаді) - шукала роботу, ходила по інтерв'ю, на одному інтерв'ю до мене поставилися дуже зверхньо, крівник взагалі не слухав що я розповідаю, займався своїми справами. Залишив у мене дуже негативне враження і після наступного етапу (на який пішла з цікавості) я відмовилася від цієї роботи. Почала робити в іншій компанії яка була більше. Ми шукали постачальників і мені знову попався той керівник у якого я була на інтерв'ю. Тепер він мені вже радо посміхався та був дуже уважний 😂 Бо тепер він був в ролі кандидата
-
Ще є різні resume builders, також корисна штука.
-
А ви бачили тут бджіл? 😃
-
Коли тре надсилати по по 20-25 резюме і кавер летерів в день, і всі різні, то трохи помагає 🤣
-
Треба експерементувати ) але може виявитися так, що поставити таску чату займе більше часу ніж написати самому)
-
100%. Але це якраз для стандартних листів, як написала Таня та Ксенія, чатик треба покормити, щоб правильно писав
22 Jan 2023, 08:02
71565/238484
30 minutes ago