Українська Манітоба
-
Чат джіпіті не вміє фантазувати. Його треба уже кормити важливими, наповненими ідеями та сенсом реченнями, і він тоді їх наряджає як різвяну йолку. Але коли задавати йому пустий запит - отримуєш такий же пустий вихлоп :)
-
О, цікаво, треба спробувать
-
Я ніколи не міг заставити чат GPT написати хороше або приблизно-хороше кавер леттер. Може я не так його прошу.
-
Ось я Влад, мені 28, маю 2 вищі освіти та не закінчений PHD. в 5 років пішов в школу, в 21 завершив спеціаліста з чевоним дипломом, рік роботи на кафедру університету та вступ на PHD. По освіті - "Управляючи системи та технологіі", програміст, маркетолог. PDH - інноваціні техологіі в туризмі. В Украні маркетнгова агенція, фунціоную досі, але тепер я лише керую, бо часу взагалі обмаль, займаюсь тільки спілкуванням з замовниками. Дружина виконую більшу частину роботи. В Канаді влашутвався Tile setter, бо маю багато досвіду на своїй квартирі, та в Украіні займався ремонтами, більше як хоббі. Прийшов на співбесіду, година спілкування, горка фото, і я вже працюю. Зі старту дали ставку 23$ + подарували інструмент + трансфер з дому до роботи і назад. через 3 місяці роботи, босс вже Канадський запропонував реєструвати нову фірму та стати з ним співвалсником та керувати парадом. І тепер виходить що я маю 3 роботи. А сам планував зайнятись клінінгом, бо я побачив що тут це на низькому рівні, відвівідуючи квартири та будинка замовників тут, та і бачу який клінінг роблять в Хартонсі, Макдональдс після ремонту((( але на це тепер часу не вистачає. ну ось якось так.
-
Давав данні по кожному робочому місцю і виходили цікаві листи.
-
Ще й як пише
-
Мої сусіди мають пасіку в лісі, дають нам мед, дуже добре 😊
-
Правильно розмірковуєте))) Джобу, своє резюме, лінки на сайти компанії і обовʼязково правильна формуліровка, що саме включити в кавер летер
-
Хз, не дуже. Тому що працюючий шаблон - це перший і останній абзац, а все решта, як казав Вес, про цінності, про апдейти, про посаду - завжди нове
-
Щоб на він сам приплів ваш досвід до кожного пункту
-
Взагалі треба може спробувати скопіювати job description в chat GPT, потім написати купу фактів про свій досвід і попросити ЖПТ написати кавер на основі всього цього
-
Ну, коли в вас є вже власний працюючий шаблон, то далі все швидко йде )
-
Так, у нас є пасіка.
-
Красавчик
-
Привіт,якщо так цікаво - 25,тобто майже безкоштовно,за таку якісну та швидку роботу І людина щаслива,і я можу чудово використовувати свої вміння та навички філолога,і ще при цьому випити чашку кави,бо зараз безкоштовний сир тільки в мишоловці. Ви написали,що маєте з цього вигоду(допомога з резюме),то які до мене претензії?)🫠 Щасливо вам та будьте добріші в цей нелегкий час ! 🇺🇦
-
Я не роблю резюме за гроші, якщо ви уважно читаєте мої пости. Виключно волонтерська ініціатива.
-
Таня, ви шукали клініг для хати, зараз знайомі шукають, хто б їм хату поприбирав. Можете дати рекомендації?
-
Іван, ви продаєте мед?
-
Вам успіхів у вашому бізнесі.
-
І зараз вона скидує селфі 🤳😆
22 Jan 2023, 08:02
71588/238254
3 minutes ago