Українська Манітоба
-
Ну, коли в вас є вже власний працюючий шаблон, то далі все швидко йде )
-
Так, у нас є пасіка.
-
Привіт,якщо так цікаво - 25,тобто майже безкоштовно,за таку якісну та швидку роботу І людина щаслива,і я можу чудово використовувати свої вміння та навички філолога,і ще при цьому випити чашку кави,бо зараз безкоштовний сир тільки в мишоловці. Ви написали,що маєте з цього вигоду(допомога з резюме),то які до мене претензії?)🫠 Щасливо вам та будьте добріші в цей нелегкий час ! 🇺🇦
-
Доброго ранку! Кому потрібен клінінг, звертайтеся😉 в Україні працювала з сім‘ями на постійній основі (прибирання раз на тиждень). Зараз тут набираю клієнтів, ще є вільних пару днів на тиждень. За подробицями в особисті.
-
Я не можу дати нажаль рекомендації( буду рада якщо Дмитро поділиться зі мною після роботи хорошими рекомендаціями
-
Доброго всім ранку. Недавно почав користуватися каршерінгом Peg City. Зручна штука. Хто хотів би зареєструватись (реєстрація коштує 25 cad)? В мене є реферальний промокод на реєстрацію безкоштовну. Тобто це буде безкоштовно та і мені на наступні поїздки на баланс впаде так само 25 доларів. Шкода що при реєстрації я сам не мав такого коду, а так би зекономив би 😔 Якщо зацікавило то пишіть 😉 Всім гарного дня 👍☀️😉