Українська Манітоба
-
Купимо дитячу коляску в гарному стані.
-
Дякую🙏
-
Реально, ось перелік управляючих компаній, які здають житло людям з тваринами winnipeghumanesociety.ca/adoptable-animals/pet-friendly-housing/
-
Всім привіт. прилетіли два дні тому в Торонто, плануємо перебратися в монітобу, як справи з житлом, ми в 2 з братом і з не великою собакою ши-тцу, реально знайти житло?
-
Реально Перше житло знайшла за 2 тижні, друге за 5 днів Перевірте Thorwin properties, на Portage Ave непоганий будинок, зараз є вільні квартири, чудовий вид з вікна на Assiniboine park Депозит за тварину був всього 50$ (в мене киця)
-
Збори на ЗСУ тільки через адмінів, всі лінки будемо видаляти. Дуже багато скаму в інтернеті.
-
apple.news/AZpXoTrf4RqSnSWC1zpFqCg
-
lavnnb.wixsite.com/winnipeg-church http://www.en.ukrwinchurch.ca/
-
вибачте. по прильоту в торронто нам надали тимчасове житло. а є така допомога в манітобі, щоб за цей час знайти постійне? якщо є, чи дадуть нам його, якщо ми скористалися в торронто(3-4 дні)?
-
О, дякую.
-
Я не користуюсь, але моя мала завжди казала що Bed Head супер саме для сильної фіксації
-
Добрий день! Дівчата, порадьте, будь ласка, лак для волосся сильної фіксації. Вимоги - гарна фіксація, приємний запах і щоб не залишав білих слідів на темному волоссі. Яким Ви тут користуєтесь? А то я зайшла в Drugmart і розгубилась, бо дуже багато невідомих брендів.
-
Всiх вiтаю . Я барбер зi стажем . Мicто Вiннiпег Манiтоба . Кому треба якiсть стрижки та опрятний вигляд перед сезоном вiдпочинку - звертайтесь завжди радий допомогти 💪👍😃
-
Так. Можна пожити в Торонто на халяву. Потім гайнути в Манітобу пока тепло. Далі в Альберту а там куди американські мрії виведуть… я в шоці від людей які їдуть, летять чорт знає куди чорт знає за чим і самі не знають чого хочуть і не мають якогось плану. Красаучікі 👍😁😂
-
і послухають батьків??
-
Добрий день! Порадьте будь ласка станції обслуговування велосипедів, щоб якісно й не дуже дорого
-
Можливо…можливо люди то є люди.
-
Але ж бувають різні ситуації в житті, можливо людина планувала щось в Торонто, але щось пішло не так і змінились плани..
-
В монобанк вибираєте : поповнити свою картку - поповнити з іншої картки - вписуєте дані вашої RBC і все
-
30/05 подав заяву на паспорт в Едмонтонi. 16/06 документ виготовлено. 12/07 DHL забрала паспорт з установи. Наразі на шляху до Альберти. Дата доставки до Едмонтона 24/07
22 Jan 2023, 08:02
71680/231097
5 minutes ago