Українська Манітоба
-
А вона приймала участь в їх навчанні? Я знаю, що вони більш якісно допомагають після нього. Дивлячись на позиції офісних працівників, то вони у них є. Можливо, варто нагадати про себе. Чи був у неї власний куратор там? Ось їх job posting: manitobastart.com/job-postings/
-
Та тут зараз всі реферальні лінки закинуть)
-
Привіт, чи є тут люди які знайшли хостів, і яким чином?!?!
-
Досить смачні, брали пару раз
-
У лісі назбирати. Вже є на stead rd.
-
Тут черга в залежності від тяжкості ситуації. Ми з малим також довго чекаємо. Медсестра зазвичай дає тайленол і ситуація вже не емердженсі). Розумію як це дратує, коли з маленькою дитиною сидиш там півночі, але такі правила і щось в цьому є. Ми якось приїхали об 11й ночі з високою температурою у малого, яка вдома не збивалася, і рвотою. Йому дали тайленол, температура спала, чекали до 4ї ранку, бо загрози вже не було. І зайвого не призначають. Але коли щось дійсно потрібно, то діють дуже швидко. Невідомо де ті всі лікарі беруться.)) Ви можете попросити направлення на УЗІ у сімейного.
-
Вітаємо, Сергей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як іноді бісить недовіра і бюрократизм в плані ренту житла. Ситуація: маю гарнооплачуєму роботу, але працюю лише 2 місяці, орендую житло де завжди оплачую вчасно (за 2-5 днів до початку місяцю), немаю зауважень, скарг, тощо. Збираюся переїхати в інше житло, яке адмініструється тією ж компанією, де внутрішні заявники можуть розглядатися окремо. Зрештою розглядали заявку 5 днів, і в результаті запитали за гарантора з канадським громадянством тощо. Гарантор є, але ось цей осад невпевненості, недовіри, «тягнуть кота за яйця» залишився. Практично рік в Канаді, і багато де така ❌ у*ня. #наболіло
-
Я от дроном хотів політати, почав дізнаватися закони і тп коротше де червоне літати не можна. взагалі.