Українська Манітоба
-
Хоч вірю, що в кожного по різному, також чула про людей, котрим там допомогли.
-
Аналогічна ситуація, моя фасилітатор, чи куратор, не знаю як правильно сказати, хіба час від часу пише, чи знайшла я роботу. Коли я її питала, чи може вона щось порадити чи допомогти, то у відповідь - продовжуйте розсилати і розносити резюме. Запрошень на тренінги чи навчання ніяких не присилала . Коли я ходила на рецепшн Манітоба Старт і просила замінити мені куратора, чи можу я поспілкуватися ще з кимось, сказали ні, тільки можете писати тій людині, яку вам спочатку призначили((
-
Та ви дуже близько до серця берете. Я просто засмутився що не можна літати)
-
Aww, ви так мило додали до свого допису пасивно-агресивний сарказм «вільна країна», що прям мімімі. Але прикиньте, Канада таки вільна країна, за такими, наприклад, параметрами: - політична прозорість без шахєров-махєров з куплянням мандатів МР та чесні вибори - прозоре управління на всіх рівнях, включаючи муніципальне (а не як, типу, «відремонтували міст через Дніпро за багато мільйонів, мер був на урочистому відкритті після ремонту, зашибісь - а через півроку міст накоився аліною кабаєвою, хто винний, хто притягнутий до відповідальності? Тю, та ніхто) - журналістична свобода слова, коли журналісти можуть озвучувати будь-яку думку, і їх за це не замочать, як якогось Гонгазде наприклад - гуманне ставлення до ЗЕКів в тюрмах, а не таке що «загримів в тюрягу - ну всьо, рахуй що життя зламане» - право громадян на захист їхньої privacy - просто такі звичайні речі, як якщо пʼяний мудак за кермом вʼіде в автобусну зупинку і повбиває трохи людей що там стояли, то йому за це щось таки буде, навіть якщо він - син прокурора … тощо. А дрон не можна над деякими районами (в тому числі над аеропортом) запускати, ага. Ну капець, обмеження, сцуко, свободи. Існує купа країн, де можна «робити що завгодно» і де «немає правил», але Канада до них не належить. Нажаль. Нажаль? Ну хз.
-
Може це заборона на великі дрони. Я літаю мавіком міні 2, все в порядку, поки що, принаймні😬
-
Ні, це зона для будь яких дронів. Різниця від розміру дійсно є. Якщо важче 250гр то треба здавати екзамен (онлайн, кажуть легкий) і реєструвати дрон обовʼязково, також нанести на нього маркування реєстраційного номеру. Якщо 250 і менше то не треба ліцензія і реєстрація але привила все рівно треба виконувати - літати нижче 122м, не підливати ближче 5.6км до аеропорту і 2.8 до геліпорту, не літати біля/над людьми та інші. tc.canada.ca/en/aviation/drone-safety/learn-rules-you-fly-your-drone/flying-your-drone-safely-legally