Українська Манітоба
-
Всім привіт. Шукаю сусіда/ку, окрема непрохідна кімната в 2 bedroom квартирі, район River ave, шикарна квартира, приємний район, деталі в особисті
-
Вітаємо, Oleksandr Fedorenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Запрошуємо Вас відвідати воркшоп від Duque Immigration, де Ви дізнаєтесь все про подачу на PR для українців. Приходьте, будь ласка, в суботу 15 липня о 11:00 за адресою 1330 Jefferson ave (Maples Collegiate). Надсилаю додатково постер зі всією інформацією для ознайомлення прикріпленим файлом. Візьміть з собою, будь ласка, ворк перміт і тест з англійської мови якщо маєте.
-
Можна тут трішечки інформативну новинку внести, чи царює атмосфера битв? Як казала моя баба «ще сраку не виставила а вже по ній дістала»?)
-
Він не несе інформаційної цінності
-
Не треба перекручувати, я вас лише спитав чого ви їх так назвали? Я не писав свого відношення до них. А ви не цікавилися але щось стверджуєте про мне. Не гарно. Зараз причепилися до мого жарту, вибачте мені вас також почати привселюдно якось називати?
-
Питання. Чи хтось отримав PR з тих що по CUAET приїхали?
-
@AnnaKWinn вам сьогодні троянда 🌹🤗