Українська Манітоба
-
😂 що не так з пампкін пай? 🎃 Я його дуже люблю 🥰 Він мені осінню пахне і кава смачна продається з різними спеціями в цей сезон 🤗
-
😉 так ) я про допомогу не просив так як pr мене не цікавить з декількох причин.
-
Ось наш імміграційний чат t.me/uccmb
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, де можна обміняти євро на кад, за більшим курсом, ніж дають у банках?
-
І Без мови можливо. Тут і куча людей які вже давно громадяни. Але всі питання у інший чат. Там допоможуть
-
В цьому чаті куча людей які мають PR але вони будуть мовчати (за винятком деяких люднй)😉 Та і його взагалі не складно отримати. Якщо звичайно здати екзамен на мову.
-
Так, за 2 місяці
-
«Без мови» можна. Тільки то потрібна професія і робота яка підпадає під критерії. Замітати вулиці чи прибирати сніг зимою такі роботи не канають. 😉 Я взагалі в шоці був коли з одним «підстаркуватим» дідом в готелі розбалакався то він каже шо хоче PR. Потім громадянство, паспорт. А сам окрім ХЕЛоУ нічого не кумекає. Ну він каже є «связі» за три чотири штуки зроблять pr)))))) Найцікавіше в тій історії було те що я запитав : а нах… воно тобі діду треба!? Відповідь його мене мене не те що би спантеличила - я від неї ох..їв😉 Він відповів те що з канадським паспортом можна без проблеи вїхати іспрацювати в Англії. Пздц. Мій день тоді був зламаний на всіх рівнях матриці 😁
-
currency mart
-
Не заздріть дідовому бажанні «жити»)))
-
Та і навряд він сам сюди прибув бо бутербродів сумку набрав. Значить вся сімейка його таких самих поглядів 😉
-
Це вже не бажання а маразм. Та ще і прости Господи кацапориломовний був. Але все ж таки надіюсь що в нього все ок. Десь у Воронежі чи Ростові 😉
-
Тобто найбільш постраждалих від бойових дій, вм хочете цькувати за мовне питання?
-
У Стоунволі є бджолина ферма. Знаю власника особисто))
-
Так
-
То ви до всіх російськомовних украінців зі сходу ось так ставитесь?
-
Друже ти не був там демя був. І якщо ти тут. То вже будь тут.
-
я тобі можу сказати навпаки... і то нічого не змінить поки ти не зміниш своє ставлення.
-
Вам мабуть невідоме почуття коли ти україномовний українець!!! І у 2014 році приїздиш в Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Бахмут та інші подібні міста…іде війна. А тобі в очі кажуть «какова х..я сюда прієхалі, западенци!» А ти у формі. АТО…
-
Ха, Волноваха, ото весело було
22 Jan 2023, 08:02
71907/237303
6 minutes ago