Українська Манітоба
-
Зараз можливо ви пишите, що якщо б усі говорили україньскоб на сході, то божевільний дід не почав би війну? Чи не так?
-
Чим Ви відрізніятесь від рашиста?
-
Друже якщо ти читаешь новини то маєш знати що на західній Україні теж знаходять прихильників грошей та руського миру які працють на фсб... і вони україномовні... то шо ти мені скажешь що діло в мові?
-
Та то ж ясно…какая разніца
-
Там люди чекали рузкого міра. Як ти думаєш що думали вони про мене та моїх побратимів!?
-
Бо люди не дурні и бачили Ваше ставлення до себе. Чи Ви с повагою відносились? Дуже сумніваюсь.
-
якщо людина розмовляє російською з народження, вона буде так і далі розмовляти з близькими, і це нормально. головне, щоб, якщо до людини заговорили українською, то і вона відповідала українською. а все інше не дуже важливо
-
То якщо ви тут, краще наполягайте на тому що б вчили англійську та французьку, а не задовбуйте і так виснажених людей, яким у разі чого і повернутись нікуди
-
я дофіга де не був але ти не правий в своєму ставленні. вот і все
-
Мені він тоді нафіг не сдався, в біса його "руській мір", але я пам'ятаю тих, кого закинули у наще місто першими. І дівлк гвалтували, і магазини граьували, і авто крали, бо було можна. Від того і ставлення. Про вас я нічого не скажу, але "осадочек" через таких індивидів залишився у багатьох тоді
-
От за фразу "чекали" я б в обличчя плюнула. Бо і про Херсон деякі занадто "розумні" такий абсурд казали і це було так боляче, бо тебе наче свої ж зрадили такими словами
-
Іди нах… при чому тут якісь ждуни чи ше щось!? Рос бот))) я тебе не ображав. Це ту матч…рос бот.
-
ну я з родиною російською, але якщо до мене по українськи, то і я також і в Україні навулиці лише українською, і родина вся в мене така хз, це нормально, і мені не важко
-
Ти шо рос бот? Дурню не городи Не обобщай, на Заході теж є екземпляри "ждуны", коїх чимало, і мова тут не до чого, вони україномовні.
-
Я хз…
-
А на блок-постах авто не забирали?!
-
Це не жах…це ужас
-
Ну так я про шо!!!!! В 14му українці там вбивали, гвалтували, грабували!?
-
Де образа була, наведіть. А ось Ви таки образили, обізвали. Уявляю собі як Ви спілкувалися з людьми коли були у формі та з автоматом Це жах
-
Я про 14-й кажу
22 Jan 2023, 08:02
71928/238484
32 minutes ago