Українська Манітоба
-
Ну так я про шо!!!!! В 14му українці там вбивали, гвалтували, грабували!?
-
Де образа була, наведіть. А ось Ви таки образили, обізвали. Уявляю собі як Ви спілкувалися з людьми коли були у формі та з автоматом Це жах
-
Я про 14-й кажу
-
Тобто так само в Бучі, Ірпені ..робило це все не русня а українці!? Ти геть..йо!?
-
В тебе забирають машину під час відступу (манпвреного бою) і шо тоді?
-
Але як на мене то краще нехай в тебе машину заберуть чим тебе вбють чи на твоїх очах згвалтують таою сімю. Це військові дії. Але таким займаються тільки кацапи. Так що втрата якогось металолому то не така страшна трагедія в певних умовах воєнних дій
-
А уявіть Франція почне якусь хрінь в бік Канади і все франкомовне населення стане одразу "неправильними канадійцями". Або США - і тоді справжні канадійці живуть тільки у Квебеку, а інші всі то чекали на захоплення. Я до того що типу ну в стресових ситуаціях чи в родиному колі інколи у тебе всеодно буде вирватися та мова, яку ти вивчав першою і нічо ти з цим не зробиш. Так, треба переходити на українську. Так, треба щоб для наших дітей першою і рідною мовою була саме українська, а не як у нас. Але і гнобити людей прям однозначно кажучи що вони когось там чекали - це якась срань.
-
А бухі людей не збивали?! А БТР-ми в громадські авто не в'їзджали?! Ні, я знаю , що були порядні, але і таке теж не одноразово було
-
Закриємо тему…
-
Я не кажу шо всі чекали. Ти ж не чекала, правильно!? Тамі Херсон то не Донбас. Там інші люди. Принаймні були.
-
Йопта
-
Герой😄
-
Ось такий хлопак
-
Сподіваюсь, ти зрозумів. Закриваємо.
-
Ось тут
-
Так і на Донбасі не чекали. @erlightbeam наприклад втратив дім з 14 року. А взагалі я якось це розписувала вже.
-
Втф!? При чому тут коти!?
-
Тримай)))
-
Ніколи не довіряв людям з котами на авах. Ось дог персон таке б не робив 😂
-
Крейзі?)))
22 Jan 2023, 08:02
71945/237810
less than a minute ago